Šta je novo?

pomoc oko overklokovanja

nenad222

Cenjen
Učlanjen(a)
07.03.2010
Poena
169
Poslednja izmena:
Dizi GPU za po 10 mhz i testiraj furmark-om po 10min kada dobijes maksimum za GPU a ti spusti za 10-15mhz.Nakon toga sa novo dobijenim GPU-om dizi memoriju za po 10mhz i testiraj FURMARK-om dok ne dobijes max iz kartice :wave:

E sad koliko ce moci, to ne treba niko da ti kaze probaj pa ces videti koliko je to za tvoju kartice

furmark samo greje karticu,a warhead je pravi pokazatelj stabilnosti.

mnogo puta mi se desilo da kartica radi na vecim klokovima u furmarku nego u igrama.

ionako ne igras furmark,nego igre pa je bolje u igrama testirati,pogotovo warhead koji ce ti nakon 15-30 minuta poceti izbacivati artifakte ako je kartica nestabilna.

Naravno to sam ispustio, propustis kroz Warhead za konacne rezultate stabilnosti kartice....

Ja volim Furmark cisto da bih video koliko ce je ugrejati...:wave:

imam problem,ni jedan program ne dzvoljava da bilo sta menjam,jednostavno ne mogu da podizem frekvencije.zbog cega je to?

edit: evo uspeo sam sa EVGA Precision.hvala vam

Poslednja izmena:
uf umorih se od testiranja :) u svakom slucaju artifakti su poceli da se pojavljuju na 815 mhz pa sam spustio na 800mhz i nema ih. dakle uspesno podignutih 60 mhz. jos mi ostaje memoriju da klokujem

uf umorih se od testiranja :) u svakom slucaju artifakti su poceli da se pojavljuju na 815 mhz pa sam spustio na 800mhz i nema ih. dakle uspesno podignutih 60 mhz. jos mi ostaje memoriju da klokujem

Imam istu graficku kao i ti, e sad posto sam malo usporen u tim stvarima sa overklokovanjem jel ti ne bi bio problem da uslikas ceo postupak pa da postavis ovde?
Hvala

Vrh Dno