Šta je novo?

pomoc oko outlooka

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
jedan webmaster mi je poslao neke video klipove na moj mejl ali je stigao samo jedan.koliki maksimalni fajl mogu da primim i da li to zavisi od provajdera.da li po tom pitanju bolji tehnikom ili ptt.

aha

To zavisi od provajdera.
Ne znam koliko je trenutno, ali se secam da je na ptt-u bilo ogranicenje 2MB.
To prakticno znaci da ako ti neko posalje dve poruke od 2MB, druga nece stici do tebe, jer je prvom porukom popunjen limit. Dakle moras prvo da skines prvu poruku, i time oslobodis mesta da ostale dodju i cekaju dok ih ne skines.
Slicno je i kod slanja.
Najbolje je da kontaktiras podrsku provajdera.

a sta ukoliko se posalje jedna poruka veca od 2 mb.sta je sa yahhoo mejlom da li tamo moze da se ostavi koliko hoces

Nadam se da ce neko ko zna tacne vrednosti odgovoriti za yahoo, ja koristim hotmail a tamo je ogranicenje 2MB. Ako ti neko salje poruku vecu od 2MB, a tebi je ogranicenje 2, onda ce mu se poruka vratiti sa obavestenjem da ne moze da cucne na server.

Mislim da bi imao dobre sanse da nadjes neki free service koji bi ti dao do 10MB prostora ako bi malo procackao po netu, mada mi se cini da je ipak najjeftinije koristiti domace provajdere. Valjda niko sada ne daje manje od 5MB.

Nazad
Vrh Dno