Šta je novo?

Pomoc oko odabira nekih komponenti

djapens

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2008
Poena
319
Sledeca konfa se kupuje:
AMD Athlon II X4 620
Gigabyte GA-MA770T-UD3P
Samsung SpinPoint F3 500GB
Samsung SH-S223C
A pomoc mi treba oko sledecih komponenti:
Koji model ATI Radeon 5750?
Koja DDR3 1333MHz (a da se uklopi u budzet)?
Koje pristojno kuciste?
Koje napajanje?
Budzet kojim raspolazem je ~ 450e (cela konfa).
:wave:

Sledeca konfa se kupuje:
AMD Athlon II X4 620
Gigabyte GA-MA770T-UD3P
Samsung SpinPoint F3 500GB
Samsung SH-S223C
A pomoc mi treba oko sledecih komponenti:
Koji model ATI Radeon 5750?
Koja DDR3 1333MHz (a da se uklopi u budzet)?
Koje pristojno kuciste?
Koje napajanje?
Budzet kojim raspolazem je ~ 450e (cela konfa).
:wave:

Transcend 2x1MB JR PC1333
LC-Power 914B
Saphire 5770 1GB

ti mozes i bolji comp od ovog za 450e
phenom2 925 oko 110e
msi 770 c45 oko 55e
transcend 2x1gb ddr3 na 1333mhz oko 40e
hdd f3 500gb oko 45e
ati 5750 oko 110e
rezac 20e
i jos ti ostane oko 70e za kuciste i napajanje

naravno da je bolje ali je 5770 skuplja za 20-tak evra i ne ostane mu previse para za napajanje i kuciste...ako moze da se uklopi da u 50e kupi napajanje i kuciste onda mu svakako predlazem da uzme 5770

Vidim da je neka moda sada da svi predlazu Samsung HDD-e, nisam imao iskustva sa njima, ali znam da ne mogu po kvalitetu i trajnosti da pridju WD-u, a to dosta ljudi i kaze da Sasmunzi crkavaju ko muve.

Ne znam koja je razlika u ceni, ali ako mozes uzmi bolje Gigabyte plocu sa TA UD3(P) oznakom, dobra je i ova koju si ti stavio, ali ova je malo novija i ima *******cije tipa USB 3.0, SATA 6gb/s, jes' da je to sminka :D, ali lepo deluje.

Poslednja izmena:
Nema te ploce za 55e. A Phenom II cu uklopiti samo ako udjem u BH VIP klub. :D
Valjda ce uskoro registracija.:d

kako nema tih ploca za 55e kad ja svaki dan kod burazera gledam u nju? ljudi su sa tim hardom bas zadovoljni sad vreme ce pokazati da li je kvalitetan ili ne...predlozio bi mu i ja gigabyte 770ta ud3 al sam hteo da ustedi pare na ploci i uzme bolji cpu

Poslednja izmena:
kako nema tih ploca za 55e kad ja svaki dan kod burazera gledam u nju? ljudi su sa tim hardom bas zadovoljni sad vreme ce pokazati da li je kvalitetan ili ne...predlozio bi mu i ja gigabyte 770ta ud3 al sam hteo da ustedi pare na ploci i uzme bolji cpu

Nisi me dobro razumeo. Ploce ima (naravno), ali ne za 55 eura. To sam hteo da kazem.

Vidim da je neka moda sada da svi predlazu Samsung HDD-e, nisam imao iskustva sa njima, ali znam da ne mogu po kvalitetu i trajnosti da pridju WD-u, a to dosta ljudi i kaze da Sasmunzi crkavaju ko muve.

To sam i ja cuo iz vise izvora, od ljudi koji su mi prijatelji i bave se prodajom racunara. Znaci, bez interesa da me lazu, i verujem im. U najmanju ruku, verujem da je zivotni vek samsung hdd-ova manji nego kog seagate ili wd

Vrh Dno