Šta je novo?

Pomoc oko nove azdaje

MarkoG

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2007
Poena
309
Ljudi, posto planiram da promenim konfiguraciju u potpisu, evo o cemu sam razmiljsao, a vi slobodno dajte misljenje i predloge, novac nije neko striktno ogranicenje, ali bih uzeo "kuciste" za oko 650 evra.Napomena je da monitor od 19" ne bih menjao, sto utice na to da mi ne treba neka "nasvirana" grafika.

Moguce su varijacije tipa Intel umesto AMD-a.

Komp mi u sustini treba za igranje, ono sto radim za posao u excel-u, moze da radi na kompu od 100 evra :D

Dakle:

Ploca:

Gigabyte 890GPA-UD3H - ovo mi je izuzetno bitna stavka, koja treba da predstavlja investicuju u buducnost, tj. da mogu za godinu, dve da uzmem AMD X6 procesor,

Procesor:

AMD Athlon II X3 440 (ovo je neko prelazno resenje, njega bi za neko izvesno vreme nasledio AMD X6),

Graficka karta:

SAPPHIRE HD5770 1GB Vapor-X ( i ovde se ne bih zaletao preterano, graficku je najlakse zameniti),

Napajanje :

CHIEFTEC CFT 650 14CS - treba mi neko pouzdano, nista specijalno,

Memorija:

Mushkin DDR3 4GB (2x2GB) 1333 Mhz - sugestije dobrodosle,

Hard disk:

WD500 7200 rpm, 32Mb Caviar Black, ne treba mi preko 500 Gb,

Kuciste,

CHIEFTEC CH-05B-B-OP.

Poslednja izmena:
neke izmene su moguce,ali ne i neophodne

cpu x4 620-30
psu corsair tx650 ili 750
ram moze muskin moze i geil black dragon
hdd samsung f3 500gb
kuciste moze lancool k58

sto se rice maticne,mozda mozes da sacekas FX seriju posto nigde je ne vidim po sajtovima(ta koju si odabrao ima int. grafiku)

meni iskreno smeta da sam igrac a da imam integrisanu grafiku bez obzira sto se ne koristi...:D

sa izmenama izadje oko 65-66 hiljada,bez njih malo manje,koliko sam ja izracunao

Hvala na sugestiji.

Sto se tice integrisane grafike, ploca podrzava Hybrid Graphics tehnologiju (da integrisana radi zajedno sa zasebnom grafikom), tako da to nije preteran minus ( tj. oportunitetni trosak) :)

Hvala na sugestiji.

Sto se tice integrisane grafike, ploca podrzava Hybrid Graphics tehnologiju (da integrisana radi zajedno sa zasebnom grafikom), tako da to nije preteran minus ( tj. oportunitetni trosak) :)

ok

obavezno uzmi k58 umesto tog chieftec-a i corsair napajanje,a ostalo kako ti budzet dozvoli...

sto se napajanja tice,ako budes imao "vremena",uzmi tx750,dve hiljade je skuplje od chiefteca i 650tx

bice ti to lep zalog za buducnost

Nazad
Vrh Dno