MarkoG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.12.2007
- Poena
- 309
Ljudi, posto planiram da promenim konfiguraciju u potpisu, evo o cemu sam razmiljsao, a vi slobodno dajte misljenje i predloge, novac nije neko striktno ogranicenje, ali bih uzeo "kuciste" za oko 650 evra.Napomena je da monitor od 19" ne bih menjao, sto utice na to da mi ne treba neka "nasvirana" grafika.
Moguce su varijacije tipa Intel umesto AMD-a.
Komp mi u sustini treba za igranje, ono sto radim za posao u excel-u, moze da radi na kompu od 100 evra
Dakle:
Ploca:
Gigabyte 890GPA-UD3H - ovo mi je izuzetno bitna stavka, koja treba da predstavlja investicuju u buducnost, tj. da mogu za godinu, dve da uzmem AMD X6 procesor,
Procesor:
AMD Athlon II X3 440 (ovo je neko prelazno resenje, njega bi za neko izvesno vreme nasledio AMD X6),
Graficka karta:
SAPPHIRE HD5770 1GB Vapor-X ( i ovde se ne bih zaletao preterano, graficku je najlakse zameniti),
Napajanje :
CHIEFTEC CFT 650 14CS - treba mi neko pouzdano, nista specijalno,
Memorija:
Mushkin DDR3 4GB (2x2GB) 1333 Mhz - sugestije dobrodosle,
Hard disk:
WD500 7200 rpm, 32Mb Caviar Black, ne treba mi preko 500 Gb,
Kuciste,
CHIEFTEC CH-05B-B-OP.
Moguce su varijacije tipa Intel umesto AMD-a.
Komp mi u sustini treba za igranje, ono sto radim za posao u excel-u, moze da radi na kompu od 100 evra
Dakle:
Ploca:
Gigabyte 890GPA-UD3H - ovo mi je izuzetno bitna stavka, koja treba da predstavlja investicuju u buducnost, tj. da mogu za godinu, dve da uzmem AMD X6 procesor,
Procesor:
AMD Athlon II X3 440 (ovo je neko prelazno resenje, njega bi za neko izvesno vreme nasledio AMD X6),
Graficka karta:
SAPPHIRE HD5770 1GB Vapor-X ( i ovde se ne bih zaletao preterano, graficku je najlakse zameniti),
Napajanje :
CHIEFTEC CFT 650 14CS - treba mi neko pouzdano, nista specijalno,
Memorija:
Mushkin DDR3 4GB (2x2GB) 1333 Mhz - sugestije dobrodosle,
Hard disk:
WD500 7200 rpm, 32Mb Caviar Black, ne treba mi preko 500 Gb,
Kuciste,
CHIEFTEC CH-05B-B-OP.
Poslednja izmena: