Šta je novo?

Pomoc oko NEC NR7700 12X10X32X

nelemusic

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
601
Nakon instaliranja najnovijeg 1.05 firmwarea za ovaj snimac ( sa 1.03 je bilo sve ok), imam neverovatne probleme...

Snimac nece da snima brze od 4x iako ga podesim na vece brzine, i detekcija brzine snimanja po medijima ne radi. Buffer se stalno prazni ali ne dolazi do bufer underruna... Imam winxp i 98se, koristim Nero 5.5.5.1 i najnoviji clone cd... ali ni jedan od ovih programa rezultira istim problemima :(

Pokusao sam da vratim firmware na verziju 1.03 ali mi to nije dopusteno od strane flash utilityja...

Molim vas za pomoc.... ako neko ima neku ideju kako bih mogao da se resim ovog problema....

:(

HVALA!!!!

Jel flasher dos ili win program?
Ako je dos (mada ne verujem) onda vidi da li postoji neka komanda da ne proverava verziju tipa flash.exe -v (ovo je samo primer :))
ako je win, vidi da malo ceprkas po .bin fajlu pa recimo izmeis verziju sa 1.03 na 1.06....

nelemusic je napisao(la):
Nakon instaliranja najnovijeg 1.05 firmwarea za ovaj snimac ( sa 1.03 je bilo sve ok), imam neverovatne probleme...

Snimac nece da snima brze od 4x iako ga podesim na vece brzine, i detekcija brzine snimanja po medijima ne radi. Buffer se stalno prazni ali ne dolazi do bufer underruna... Imam winxp i 98se, koristim Nero 5.5.5.1 i najnoviji clone cd... ali ni jedan od ovih programa rezultira istim problemima :(

Pokusao sam da vratim firmware na verziju 1.03 ali mi to nije dopusteno od strane flash utilityja...

Molim vas za pomoc.... ako neko ima neku ideju kako bih mogao da se resim ovog problema....

:(

HVALA!!!!

Tako mu to dodje kad neko hoce bez potrebe da cacka mecku. Sto diras nesto sto dobro radi. Ostavi mail pa da ti posaljem fabricki firmware mislim da je 1.01, on je najbolji. ;)

Re: Re: Pomoc oko NEC NR7700 12X10X32X

Aca je napisao(la):
Tako mu to dodje kad neko hoce bez potrebe da cacka mecku. Sto diras nesto sto dobro radi. Ostavi mail pa da ti posaljem fabricki firmware mislim da je 1.01, on je najbolji. ;)

Hvala... ali uspeo sam da resim problem iskljucujuci DMA sa kojim ocigledno ovaj firmware nije kompatibilan... sada funkcionise ok ali kroz PIO nacin pristupa

:)

Sta si dobio sa novim firmware-om u odnosu na 1.01?

Da li neko ima neki flasher za za NEC 7800 ???
I da li ga je probao ???

Nazad
Vrh Dno