Šta je novo?

Pomoc oko monitora!

Mislim da je glupo ici sa 22 na 22, jedino sto je ovaj asus led sto nije vrijedno upgrade-a tbh :)
Skupi jos para pa kupi neki 23/24"
A zasta koristis inace komp?

Pa iskljucivo gaming.Zato koriistim komp.A inisi skontao da mi budzet nije veliki jer nemam bas neku platu sa kojom bih uzeo 23 ili 24 inca monitor...

Poslednja izmena:
Svejedno za budzet ako je ekran od 22" ispravan onda prelazak na 22" nema bas smisla , sacuvaj novac koji imas i skupi jos i kupi veci . Ovo gledaj kao dobrobameran savet :)

ljudi nov sam na sajtu i ne snalazim se nesto tako da ne zamerite sto pisem ovde jer jednostavno neznam gde i kako da otvorim novu temu.U pitanju je monitor hp lp2465 konkretno usb portovi na njemu,ima 4 kom i kada utaknem bilo sta u njih ne reaguju niti znam kako da ih pokrenem.Help

ljudi nov sam na sajtu i ne snalazim se nesto tako da ne zamerite sto pisem ovde jer jednostavno neznam gde i kako da otvorim novu temu.U pitanju je monitor hp lp2465 konkretno usb portovi na njemu,ima 4 kom i kada utaknem bilo sta u njih ne reaguju niti znam kako da ih pokrenem.Help

Možda glupo pitanje, ali jesi li povezao monitor i računar USB kablom. To na monitoru je USB hub, moraš da povežeš monitor i računar sa USB A-B kablom.

Nisam sad to od tebe prvi put cujem.Uglavnom odustao sam.:D.Razmisljam se izmedju SSD-a,Original WIN 7 iliu WIN 8 PRO.:D

I ja sam takodje nov na forumu a mislim i da sam mnogo mladji od vecine. Vec neko vreme se dosta mucim oko izbora monitora. Treba mi monitor za gaming i filmove i totalno sam zbunjen svom tom ponudom. Sto vise citam tekstove na forumu i testove na raznim sajtovima sve me vise boli glava. Da li neko zna neki pouzdan sajt za testiranje kome se moze verovati jer sam na nekima nasao da neke monitore na jednom sajtu dizu u nebesa a na drugom ih proglase za najgori moguci krs? Ineresuje me stvarna razlika u odzivu izmedju ips i tn panela i koji je odziv stvarno bitan ako nije onaj gtg. Za neke monitore koji me zanimaju su na jednom mestu stavili odziv 2ms a na drugom 14ms? Cuo sam da su ips paneli bolji u pogledu prikaza slike ali da su dosta sporiji od tn-a pa se mogu primetiti duhovi itd. Zanima me nekoliko monitora od kojih bih uzeo jedan i platio bih ga maksimalno oko 20000.
SAMSUNG S23B550V
DELL U2312HM
DELL IPS2340L
LG D2343P-BN ovaj je inace i pasivni 3d po povoljnoj ceni?
LG IPS237L-BN
Ako neko zna nesto o njima i usput ga ne mrzi da pise, molim da mi da savet.:type:

http://forum.benchmark.rs/forumdisplay.php?43-monitora-grafičkih-i-TV-karti
Ovde otovori topic, to je podforum STA DA KUPIM

Nije mi jasno zasto se toliko opterecujes testovima, odi u neku radnju trazi da ti prikljuce modele koje zelis i pogledaj koji ti deluje najbolje.
Mogu u svim testovima da pisu da je najgori moguci monitor ako je tebi ok , uzmi. Ti ces gledati u njega svaki dan , a ne ti ljudi koji pisu testove.

Pogledaj : http://www.tftcentral.co.uk/ pa se poblize upoznaj sa modelima koji te zanimaju...

Definitivno IPS jesu bolji, odnosno imaju ostriju sliku...

Ako ne uzmes neki od najjeftinijih (budzet varijana) monitora sa IPS panelom ne bi trebalo da ima "duhova" pogotovo ovi nesto manji monitori od 23"...

Potrazi ovde po forumu, bas ovde u "monitori", komentare o ovim monitorima sto te zanimaju...

^ +1
Ili jednostvano kupi DELL U2312HM... :D

Nazad
Vrh Dno