Šta je novo?

Hardver Pomoc oko micro atx kucista

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

veeljkoo

Poznat
Učlanjen(a)
25.02.2023
Poena
30
Potrebno mi je neko jeftinije (moze i skuplje ako mora) Micro ATX kuciste koje bih bilo na stolu tako da su mi prioriteti airflow>estetika>sve ostalo, u buducnosti ne planiram da prelazim na vodeno hladjenje i ovu konfiguraciju cu koristiti duze vremena sigurno, takodje bih preferirao da se dobiju i ventilatori uz njih, trenutno sam pronasao FSP CST 130 Basic u atomu za 4000 ali bih preferirao zatvvoren deo za napajanje, sad ukoliko nema opcija kod nas moze i atx

Specifikacije zbog dimenzija
i5 12600KF
Asus H610M-A D4
ID COOLING SE-224-XTS
RTX 3060TI MSI Gaming X
NVME ssd ( ne planiram da dodajem sata/hdd)

PSU shroud u mATX kućištima sa normalnim layoutom će da guši grafičku jer će da bude baš blizu.
Ok, 3060Ti možda i neće ali bih ipak išao na taj FSP ili nešto sa drugačijim layoutom poput Asusa AP201...

Ja isto glasam za Asus AP201. Jeste malo skuplje ali je lepo i odlican airflow, i moci ce da se koristi za sve moguce upgrade u buducnosti.

Kome ne smeta tanji lim, pleksi stranica i manjak mesta za menadzment kablova Cst130 basic je ok. Uz njega idu tri tropinska venta koji nisu bas tezak krs tako da nema potrebe za daljim ulaganjem sto se ventilatora tice. Bas sam prijatelju pre neki dan sklapao novu konfiguraciju sa tim kucistem i za taj novac neces pogresiti. AP201 je takodje dobro ali dosta skuplje, ne malo.

glas za FSP!
tolko je malo da vazduh čim udje odmah i izadje!
svidja mi se...

Jonsbo c6 cena smesna a staje brdo ventova i svo je u rupama

Ne staje njegov gpu u taj Jonsbo.

Sorry

Fractal Design Focus G možda?

Vrh Dno