Ако је то као онај други модел од Xiaomi, ја бих то заобишаоPozdrav svima
Hocu da kupim ovaj monitor Xiaomi G24i EU, pa me zanima vredili ista kakvu sliku ima, da neko pomogne ko se razume u monitore.
Cena mu je 9999 din
Ja ga skoro uzeo za 8000 na nekoj akciji i za te pare je odličan. Ne znam šta tražiš, ali za Office i surfing je sasvim ok. Imao sam pre njega neki stari Asus iz 2010, pa je ovo u odnosu na taj spejs-šatl. E sad, u odnosu na profesionalne je verovatno krš, ali s obzirom da košta koliko košta sumnjam da ima nešto bolje za te novce. Nema neka posebna podešavanja, ali nisam primetio ni da u igrama ima neki lag ili ghosting, mada ja u principu i kad nešto igram to je neki lak gejming. I na netu negde piše da nema podešavanje nagiba ekrana, što nije tačno, ali je malo pipavo jer mora dobro da se potegne da bi se ekran nagnuo u odnosu na osnovu.Pozdrav svima
Hocu da kupim ovaj monitor Xiaomi G24i EU, pa me zanima vredili ista kakvu sliku ima, da neko pomogne ko se razume u monitore.
Cena mu je 9999 din
Nemam bodove danas u prodavnici G kupio indukciju i sve iskoristio. ali pogledacu sta nude. Hvala tiBaci pogled na prodavnicu na G, imaju 10% popusta na sve + ako imas bodove mozda mozes naci neki fini deal u koj se uklapas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari