Šta je novo?

Pomoc oko kupovine graficke!!!

jabree

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
ne
Mobilni telefon
Xiaomi Note 8 pro
Pametni uređaji
najn
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam komp sa maticnom plocom

MSI K9N4 socket AM2 N1996 MS 7310 VER:1.0

i na njoj graficku WinFast PX6600 LE 128MB koja je od juce jednostavno prestala raditi.

E sad gledao sam da uzmem malo jacu, jer mi nije neophodna neznam ni ja kakva extra grafika s obzirom da ne igram igrice, pa me zanima koje sve vrste kartica mogu da uzmem, znam samo da treba PCI EXPRESS ali dal treba da gledam dal je ddr2 ili ddr3, moze li neko da mi objasni na shta da obratim paznju da ne bi pogresio, znam da je ranije imalo sa nvidia i sa ati chipom, mada nisam toliko upucen pa zato je bolje da mi neko drugi kaze.... Nadam se brzim odgovorima, jer komp stoji dok ne vidim sta da kupim.... hvala unapred.

Kupi bilo koji PCI-E i nemas greske, drugo te ne zanima uopste. Tesko da ces sada naci slabiju od svoje. I sada imas Ati i nV pa vidi sta ti natrci prvo.

zavisi od ostatka konfiguracije i novca koji mislis da das....najmanje uzmi nesto iz serije ATI 45XX ili NV 2XX...prvenstveno zbog napajanja....

pa ima na oglasima polovne od 1500 do 2500 stp mi odgovara, ali nisam hteo da pogresim. Znaci svejedno dal je ddr2 ili ddr3?

idealno bi bili nesto 128 bitno, sa ddr3, i 512mb...ali taj budzet...za novu ati 4350 ili polovnu nv9400gt...sudeci po oglasima ovde

ma na limundu ima dosta povoljnih stvari tako da cu tamo najverovatnije da nadjem nesto u skladu s budzetom :)

Vrh Dno