Šta je novo?

Pomoc oko kupovine DVD Playera!

Drvodelja

Čuven
Učlanjen(a)
08.02.2003
Poena
619
Bio bih jako zahvalan ako bi mi neko objasnio, preporucio ili dao bilo kakvu korisnu informaciju o DVD Playerima. Hocu da kupim player sa 6 zvucnika u sto skorijem roku (znaci ono... kucni bioskop), ali me koci ne znanje tj. ne bih voleo da se sjebem oko kupovine. Da li bi moglo da se nadje nesto pristojno za 150 EUR (cena moze da bude i malo veca) i da isplata bude u ratama? Dobro bi mi dosli neki linkovi od domacih firmi koje prodaju to. Prelistavao sam ovde neke topice pa sam se "uplasio" kada sam video kolko je to slozeno. :D Objasnite mi sta se podrazumeva pod "Zone Free" i ako postoje jos neki termini navedite mi ih. Hvala.

Za te pare (8-9-10.000 din.) imas pristojne samsunge, lgove, toshibe. Moj ortak je pazario toshibu i na njoj gleda filmove, slusa cdove i mp3. I radi odlicno.

Za malo vise novaca, 12 - 15.000 mozes naci philipse i pionire. Ako imas malo vise novaca, ulozi, mislim da se isplati.

Nisi napisao da li imas (i koji) ili tek planiras da kupis reciver.

Ja bih u svakom slucaju izbegao varijantu u kojoj za nekih 25.000 dobijes sve. Mislim, zvuci primamljivo, ali sta ces kad ti cikne plejer, sto se mora desiti za dve ili tri godine? Komponente su skuplje ali i dugotrajnije i neuporedivo kvalitetnije. Jesu skuplje (i to dosta) ali na duzi rok ipak isplativije.

Pozdrav!

Vrh Dno