Šta je novo?

Pomoc oko kucista

nenadwebivi

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 5900X - NZXT 360
RAM
G-SKILL 32gb DDR4
GPU
AMD Ryzen 9 5900X
Monitor
Mi 34 UW
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav svima, resio sam da promenim moj voljeni CM Centurion 5 :D usled nedostatka prostora sto za komponente sto za kulere, sto za upgrade a i kupivsi grafu koja dostize 30cm duzine i ne moze da stane u kuciste...pa sad, pre nego sto uzmem, da pitam kolege sa foruma :)
Pre svega mi je budzet max nekih 75e
U sustini treba mi veliko kuciste, "provetreno" sa dosta mesta za ovu zver ROG MATRIX grafe koju sam uzeo pritom da moze da sakrije kablove i izgleda dobro i bar dobrog kvaliteta lima kao sto je Centurion 5 bio, e sad nasao sam RaidMax Vampire koji se uklapa u taj budzet perfektno a gledao sam i review o njemu, sad da li je dobro uzimati to kuciste i da li ima neko bolje ili nesto sto biste mi vi pre preporucili nego Vampira :D ?
Unapred hvala za odgovore :) :banana:

Idi "pipni" RaidMax Vampire pre nego ga kupish. Ili ga naruci on-line da mozes da vratis. Ja sam JAKO JAKO JAKO razocaran u kvalitet Raidmax branda.

Danas idem u "potragu" :) najradije bih uzeo cm 590 ali ga nigde vise nema izgleda :/ sad sam se smorio, pa koja jr tvoja preporuka onda npr?

novo ima CM n500,a polovno ima svasta,od raznoraznih CM varijanti (HAF,Enforcer) preko Bitfenix-a,pa cak bi i ja prodao mog Anidees-a a i video sam ga po oglasima.u sustini skoro sve je bolje od tog raidmax-a,narocito za 75e,nisu to male pare.

Haf 900 i nesto? Za taj Haf znam ds ne moze ni u njega da stane grafa jer je on mid tower i velicine kao c5 tako nesto bar unutrasnji deo, a aza enforcer nisam gledao, najradije bih uzeo nesto sto kvalitetnije i sa sto vise prostora itd. Nisam naletao na te oglase, bas cu ih pogledati sada, mada svakako moram danas uzeti kuciste jer mi treba komp :/

Povezao sam ga na stolu :D, n500 je ok bas sam danas gledao, ali ne bih se zaletao, nasao sam i CM 690 II za oko 70e, sad da li je bolji onaj HAF 912 od n500 ?

subjektivno je,haf je u tom gejmer tripu,i malo prostranije,dok je n500 meni licno mnogo modernije kuciste sa gomilom dobro izdizajniranih stvari.CM 690 II nije prosto na nivou ni jednog ni drugog,narocito ne za te pare.staro kuciste sa starim resenjima.

Hteo sam HAF ali nazalost maximalna duzina grafe je manja od moje grafe bila pa ga nisam uzeo, n500 je ok i lepo izdizajniran ali ne znam zasto nekako sam odbojan bio prema njemu, nije to to ne znam zasto, pa je odluka pala ipak stariji CM 690 II koji je i vise nego zadovoljio moje potrebe i zelje :) Veliko hvala umart na savetima i odgovorima, jako cenim to :)

Nazad
Vrh Dno