nenadwebivi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.02.2008
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 9 5900X - NZXT 360
- RAM
- G-SKILL 32gb DDR4
- GPU
- AMD Ryzen 9 5900X
- Monitor
- Mi 34 UW
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav svima, resio sam da promenim moj voljeni CM Centurion 5
usled nedostatka prostora sto za komponente sto za kulere, sto za upgrade a i kupivsi grafu koja dostize 30cm duzine i ne moze da stane u kuciste...pa sad, pre nego sto uzmem, da pitam kolege sa foruma 
Pre svega mi je budzet max nekih 75e
U sustini treba mi veliko kuciste, "provetreno" sa dosta mesta za ovu zver ROG MATRIX grafe koju sam uzeo pritom da moze da sakrije kablove i izgleda dobro i bar dobrog kvaliteta lima kao sto je Centurion 5 bio, e sad nasao sam RaidMax Vampire koji se uklapa u taj budzet perfektno a gledao sam i review o njemu, sad da li je dobro uzimati to kuciste i da li ima neko bolje ili nesto sto biste mi vi pre preporucili nego Vampira
?
Unapred hvala za odgovore
:banana:
Pre svega mi je budzet max nekih 75e
U sustini treba mi veliko kuciste, "provetreno" sa dosta mesta za ovu zver ROG MATRIX grafe koju sam uzeo pritom da moze da sakrije kablove i izgleda dobro i bar dobrog kvaliteta lima kao sto je Centurion 5 bio, e sad nasao sam RaidMax Vampire koji se uklapa u taj budzet perfektno a gledao sam i review o njemu, sad da li je dobro uzimati to kuciste i da li ima neko bolje ili nesto sto biste mi vi pre preporucili nego Vampira
Unapred hvala za odgovore