Šta je novo?

Pomoc oko konekcije na Wifi

samo partizan

Cenjen
Učlanjen(a)
14.02.2011
Poena
154
Imam Inspirion M5030 i imam problema sa Wifi konekcijom.Instalirao sam drajvere sa sajta DELL ali i dalje i tamo gde znam da je besplatna ne mogu da se konektujem na Fireles

vidi da nemas neki prekidac kojim se ukljucuje wireless na laptopu?

ono gore iznad tastera "2"

Brate toliki duduk nisam za racunare da neznam da ima neko dugme.Nije problem u tome on nadje sve potencijalne na koji mogu da se nakacim.Naravno neki je sa lozinkom neki bez.I kada kliknem sa tim na bez lozinke on kao konektuje se i odjednom izbaci da nemoze da se poveze .

Da li si se ranije kacio na te mreze, to sto ta konekcija ne trazi lozinku ne znaci da nije zasticena na neki nacin (filtriranje po MAC adresi npr ...)

Kupio sam ga instalirao sve potrebne drajvere sa sajta Dell i nikad do sada nisam uspeo da se konektujem na Wifi cak i tamo gde znam da je dzabe centar NS ili klinicki centar NS.LAN radi normalno kako i treba ali Wifi nikako

Pozajmi od nekog donglu tj USB wifi karticu pa probaj sa njom.Ako se zakaci sa njom znaci da imas problem sa wifi karticom.Takodje za wifi da se nakacis ti treba da imas bar 3 od 5 crta.Meni sa 2 crte nema sile da se zakaci na besplatnu mrezu.A i ne sme da ti bude onaj zuti uzvicnik

nisi ga razumeo, rekao ti je da probas sa USB WiFi karticom - kako bi utvrdio da li je problem do OS ili do WiFi u laptopu.

Vrh Dno