Šta je novo?

Pomoc oko izbora.

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Odlucio sam se da pazaranim nove zvucnike itd,ali pre toga da vidim sta ljudi misle o svemu tome.

Naime,naseo sam na neke dobre 5.1 (ili logitech ili genius,bio u par radnji i ovi bili ljubazni i prikacili da cujem par zvucnika x-530/540 od Logitecha i Genius swhf 5100/4000 ,moram reci sve je kesa za zvuk ,za te pare sam nezadovoljan...) ali zato sam cuo neke Altec Lansing PT6021 ,koji su 2.1 sistem al se vode kao 5.0 ... moram reci luuuud zvuk :D ...pa da vidim sta vi mislite dal da dalje trazim neki 5.1 (i preporuke) ili da se vencam za ove :p ? -u svemu ovome,budzet mi je tu nekih 100+Eur

Definitivno uzmi 7.1 CREATIVE u TC. USCE oko 13000 din. Druge modele kreative neces naci zato ti ove preporucujem. Ok ima jos par kreative modela, ali oni su mnogo slabiji. Veruj mi CREATIVE je the best BUY uostalom izlozeni su u radnji u COMTRAD-u pa ih nateraj da ti ih ukljuce, ako te budu zezali obrati se sefu i lepo ga zamoli. Oni su na drugom spratu ako se ne varam samo pitaj obezbedjenje ako se izgubish. Model je INSPIRE7900.

Ako ces da slusas muziku, i generalno nisi lud za surround zvukom ti PT6021 izuvaju koliko su dobri :D Imaju snage za omanju svadbu, a kvalitet zvuka je odlican (za taj novac, naravno). Jos ako su crni :guitar:

Nikad surround ne moze da bude dobar reproduktor muzike, jer se zvucnici i pojacala projektuju tako da odredjena grupa kanala ima odredjen spektar frekvencija (npr. "pozadinci" imaju vrlo uzak spektar frekvencija, a centralni zvucnik se najcesce koristi za reprodukciju govora, pa ni taj frekventni opseg nije Bog zna sta siri). verovatno je to i jedan od razloga sto ti se Logi/Genius nije dopao :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno