Šta je novo?

Pomoc oko izbora zvucnika za kola

Munja

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
620
Nalazim se u nedoumici koje zvucnike za kola da pazarim. Da li da kupim JVC CS-V522(2-sistem.,140W) ili Pioneer TS-1346(1-sistem. 120W) ili neke druge u cenovnom rangu do 35 EURA i precnika 13cm???

Da li su Pioneer zvucnici mnogo bolji od JVC-a i imali ko ravan Pionner-u sem Alpine???

MTX, Boss Premier, Esx, Infinity su samo neke firme za koje
ti nikada nisi ni cuo a bolje su od pomenutog Pionner-a. :mrgreen:

Magnatovi su OK za slicne pare...

sikili je napisao(la):
MTX, Boss Premier, Esx, Infinity su samo neke firme za koje
ti nikada nisi ni cuo a bolje su od pomenutog Pionner-a. :mrgreen:

Mnooooogo vise od 35e ...

Ripper je napisao(la):
Magnatovi su OK za slicne pare...

"Magnat" nikako, izbegavati u sirooooookom luku :x

pioneer nije nesto ! bio je dobar do pre 5-7 god ! sada je vise komercijala ! pogledaj kenwood oni su u tom cenovnom rangu zakon (sve komponente) ! a ALPINE je po meni najbolja firma za muziku za kola sto podrazumeva da su joj sve komponente najbolje ! mada zna se da ni jedna firma nema sve savrseno ! trenutno to ne pratim pa ne mogu da ti kazem sta im je u vrhu a sta nije !
poz::))

A sta to fali Magnatu?? Ja imam basicje za vrata (Seat IBIZA) i sasvim lepo rade na 2*50...ne probijaju cak i kad se pojaca do kraja...bas na PIONEERu je na +1...
A trenutno ja da uzimam ozvucenje samo ALPINE! A Kenwood je poskup ali standardno dobar sto se tice zvucnika!

koliko sam ja video kenwood nije skup ! alpina je skuplja !

Da Vinci, Legacy, Power Acoustik nisu losa pojacala
za kola, mada se teze nabavljaju ovde.

sikili je napisao(la):
Da Vinci, Legacy, Power Acoustik nisu losa pojacala
za kola, mada se teze nabavljaju ovde.

malo si se ******o dečko ! lik hoce da mu pomognemo oko zvučnika, a ne pojačala ! mojne da se ljutiš, ovo je samo prijateljska napomena ::)) !
poz ::))

o.k.
nastavi ti da mu pomazes, super ti ide :d

cool odgovor !

Nazad
Vrh Dno