Šta je novo?

Pomoc oko izbora TV-a

major93

Poštovan
Učlanjen(a)
19.12.2017
Poena
51
Pozdrav ljudi!

Ne znam da li je ovo cesta tema, malo sam prelistavao i nisam uspeo da pronadjem ono sto bas meni odgovara, a to je malo konkretniji odgovor na moje zahteve. Ono sto me interesuje jeste to da imam budzet od oko 35.000,00 rsd, jer mislim da mi je previse davati vise od ovoga za TV.

Ono za sta bih najvise koristio TV jeste pored naravno gledanja osnovnih kanala (ne toliko bitno), iskljucivo za gledanje filmova i serija. TV bih ubacio u svoju sobu tako da nije dnevna soba, vec je neka razdaljina gledanja ne duza od 1.5m-2m, suzio sam izbor hajde da kazem na 32" i to full HD. Da li preporucujete SMART ili ne SMART(povezati sa kompom > HDMI) i koji bi preporuculi u tom cenovnom rangu.

Ne znam pravila foruma, ako je dozvoljeno postavio bih dva TV-a na koja sam suzio izbor, mada bi mi svaka vasa preporuka i iskustva dobrodosla.

Hvala veliko unapred.

Ja ne bih uzimao smart tv, jer koliko vidim za te pare nema nista dobro kod nas. Ako dolazi u obzir porucivanje iz inostranstva onda idi za Tcl 40S305. To ti je 1080p, 120Hz 40 inca TV. Takodje ima i Smart Roku opcije, pa mozes streamovati. A ako ogranicavas izbor na Srbiju, mozes da uzmes neki jeftiniji 32incni TV sa 1080p i bar 60Hz okupi posle Android Box neki. Preporuka za Android Box ti je BeeLink GT1. U koliko bi da koristis komp kao HTPC onda obavezno idi za sto kvalitetniji TV.

Nasao sam jedan model koji bih uzeo to je Samsung UE32K5102AKXXH, ima 200Hz frekvenciju, 1080p, 32in ekran, itd... Tako da po mom misljenju solidan izbor.

Ja imam ovaj - - - > SAMSUNG UE32F5000 LED TV FULL HD

Samo sto sam ga pre 4-5god platio 45.000 i mogu ti reci da je odlican.
Sad je oko +30.000

@ Ipak ga vise nema u ponudi. [emoji853]

Poslednja izmena:
Vrh Dno