LazarM
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2023
- Poena
- 5
Dobro vece svima,
privodim kraju renoviranje stana pa moram da pravim novu kuhinju, a nikada do sada nisam kupovao belu tehniku pa mi treba vas savet sta uzeti.
Set ugradna ploca i rerna do nekih 50,000 + 12k za aspirator mi je neki buzet. Video samneke setove prodaju na Tehnomedia i Tehnomanija:
www.tehnomedia.rs
www.tehnomanija.rs
Ali ne znam ni koje specifikacije da gledam,a cale je zapeo za ovaj Candy set:
www.tehnomedia.rs
www.tehnomedia.rs
Ili da gledamo nesto drugo
Svaki savet je dobrodosao
PS
Vec sam pogledao stare teme o indukcionim plocama ali nemam budzeta da je uzmem sada
privodim kraju renoviranje stana pa moram da pravim novu kuhinju, a nikada do sada nisam kupovao belu tehniku pa mi treba vas savet sta uzeti.
Set ugradna ploca i rerna do nekih 50,000 + 12k za aspirator mi je neki buzet. Video samneke setove prodaju na Tehnomedia i Tehnomanija:

Ugradni setovi | ugradna ploÄa i rerna | Tehnomedia
Ugradni setovi koji sadrže u sebi i ploÄu i rernu su savrÅ¡eni 2 u 1 ureÄaji za vaÅ¡u kuhinju. Posetite Tehnomediju i odaberite model koji vam odgovara.

Ugradne rerne i ploče | Tehnomanija
Istraži našu široku ponudu proizvoda u kategoriji Ugradne rerne i ploče i pronađi najbolje cene i kvalitetne proizvode u skladu sa svojim potrebama.

Ali ne znam ni koje specifikacije da gledam,a cale je zapeo za ovaj Candy set:

CANDY PCI27BCH64CCB UGRADNI SET
UGRADNI SET CANDY PCI27BCH64CCB,ERstaro:A+,Brend:CANDY-Tehnomedia

CANDY CBT625/2B/1 ASPIRATOR
ASPIRATOR CANDY CBT625/2B/1,ERstaro:B,Brend:CANDY,Teleskopski - na izvlačenje:da,Boja:crna,Širina:60 cm,Broj motora:1,Nivo buke:62 dB,Upravljanje:mehaničko-Tehnomedia

Svaki savet je dobrodosao
PS
Vec sam pogledao stare teme o indukcionim plocama ali nemam budzeta da je uzmem sada