Šta je novo?

Pomoc oko izbora ploce !

Kaludjer_

Cenjen
Učlanjen(a)
11.04.2011
Poena
169
Asus Crosshair II Formula ili Gigabyte GA-MA785G-UD3H ?

Uz to vec imam DualCore AMD Athlon 64 x2 4600+, Kingston HyperX 1x 2GB 1066Mhz...

Cene tih AM2+ ploča su odprilike jednake cenama novih ploča aktuelnih soketa 1155 i AM3, ZAŠTO BACATI PARE? ili prodaj to što imaš pa se ponovi ili se zakrpi sa nekom jeftinijom AM2 pločom jer je razlika premala za novac koji treba uložiti.Iz tog Athlona nijedna ploča neće izvući značajno bolje performanse.

zaključak: jeftinije je bolje u ovom slučaju.

Hm nisam te razumeo bas najbolje.... Mislis da prodam racunar koji trenutno imam: AsRock N-68S, ovog athlona i ovu memoriju i kupim neku plocu 1155 ili am3 + neki CPU za te pare sto sam dobio od prodaje.... ?

Hm nisam te razumeo bas najbolje.... Mislis da prodam racunar koji trenutno imam: AsRock N-68S, ovog athlona i ovu memoriju i kupim neku plocu 1155 ili am3 + neki CPU za te pare sto sam dobio od prodaje.... ?

Da upravo to ti je najbolje resenje.
I kupis nesto ovako

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    9 KB · Pregleda: 57
Sto na Intel? Pa oni za kombo CPU+MB+RAM nemaju nista bolje od AMD, a da ukupno kosta manje od 25k dinara. Do 25k je bolji AMD, preko moze da se uzme i5 SB.

Da, dobro si me razumeo, nemoj da juriš ASUS formulu i ostale skupe i prevazidjene AM2+ ploče jer ćeš jedino videti razliku u džepu, nego teraj to što imaš dok se ne pojavi buldozer pa onda kad padnu cene odluči čime ćeš da se ponoviš.Verovatno će AMD kombinacija biti jeftinija od INTELA ali sačekaj pa vidi.

Nazad
Vrh Dno