Treba da pazarim monitor, budzet mi je 100tinak eura.
Koristicu ga najvise za programiranje i web, uz poneki full hd film i partiju PESa.
Video sam da je neko postavio skoro slicno pitanje i dobio kao odgovor BENQ, ali znam dosta ljudi koji imaju losa iskustva sa njima, pa bih ga ako je ikako moguce izbegao, za oko u mi zapala sledeca 2 modela:
21.5" Samsung S22C150N LED, 1920x1080(FullHD) 5ms DC5M:1
PHILIPS LED TFT 22" V-line 226V4LSB2/10 Full HD
eventualno bih skrpio kintu za neku jeftinu 23" varijantu, poput ovog modela:
ACER LED TFT 23" G236HLBbd Full HD - ET.VG6HE.B01
ali sa Acerom nisam imao iskustva do sada, pa ako moze neko da mi kaze kakva su ona prva 2 modela, i da li je uopste tih 1.5" razlike znacajno, uzimajuci u obzir da ce monitor biti na nekih pola metra od mene?
Koristicu ga najvise za programiranje i web, uz poneki full hd film i partiju PESa.
Video sam da je neko postavio skoro slicno pitanje i dobio kao odgovor BENQ, ali znam dosta ljudi koji imaju losa iskustva sa njima, pa bih ga ako je ikako moguce izbegao, za oko u mi zapala sledeca 2 modela:
21.5" Samsung S22C150N LED, 1920x1080(FullHD) 5ms DC5M:1
PHILIPS LED TFT 22" V-line 226V4LSB2/10 Full HD
eventualno bih skrpio kintu za neku jeftinu 23" varijantu, poput ovog modela:
ACER LED TFT 23" G236HLBbd Full HD - ET.VG6HE.B01
ali sa Acerom nisam imao iskustva do sada, pa ako moze neko da mi kaze kakva su ona prva 2 modela, i da li je uopste tih 1.5" razlike znacajno, uzimajuci u obzir da ce monitor biti na nekih pola metra od mene?