Šta je novo?

pomoc oko izbora mob. tel.

pepsi

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2009
Poena
310
pre dve nedelje mi riknuo sony ericson k800i.i sad se dvoumim sta da uzmem,da li isti takav,jer sam isti imao 2 god. i bio sam prezadovoljan, ili da se okusam sa nokiom N73??!!

ako si navikao na brzinu ne uzimaj nokiu, iako slikas puno nocu jedini fon je k800, k810i ako imas para nategni se za c901 perverzija je ako ti ne treba wifi i gps

Poslednja izmena:
N73 je nenormalno spor, tako da njega izbaci. Ili uzmi neki od ovih novijih nokija ili mozes i taj SE, ako ti je ok.
Ako ti kamera nije toliko bitna (a izgleda da jeste, jer zasto bi uzeo k800 u startu), uzmi E51, preporodices se :)

Poslednja izmena:
o kojoj se cifri radi? jos neke dodatne informacije kakav telefon zelis.

relativno slican k800i je nokia 6120c. ekran je bolji ali kamera losija, plus koristi simbian. ja bih se pre odlucio za bolji ekran nego za kameru jer je retko koristim a cak i sa ta 2mp se prave odlicne slike. neznatna je razlika u odnosu na 3mp.
eto bas slucajno ja prodajem 6120c veoma povoljno. hahaha.
salu na stranu, koristio sam telefon vise od godinu dana bez ikakvih zamerki. i sada radi perfektno. znam dosta ljudi koji ga koriste i niko se nije zalio. bas je bombonica telefon.

Nokia N73 je spora ;)
Ako si do sada bio zadovoljan sa K800i plus ima i bolju kameru-uzmi njega opet :)
Nokia-u ima smisla uzimati samo ako ti trebaju aplikacije koje Symbian nudi-ako telefon koristis za standardne stvari,prelazak na Nokia-u ti u sustini nije potreban...

Poslednja izmena:
Sve vreme gledam datum jer pricate o telefonima koji su jako davno izasli ...

Cim je momak imao k800 i bio zadovoljan sa njim, verujem da mu je bitna kamera... da ne duzim, ako zelis jeftino da prodjes uzmi samo naslednika k850, dopasce ti se koliko je razlicit a opet isti ;) i naravno 5Mpx kamera sa xenon blicem kao na k800 ! pozZ

N73 nije nenormalno spor ako ga ne nakrcaš nekim aplikacijama koje su rezidentne u memoriji. Po factory defaultu je normalan. Jedino ako ti je kartica prepuna fotografija onda koči galerija, ali i to je popravljeno donekle u poslednjem firmware-u.

Znači nije neki speed freak, daleko od toga, ali sa fabričkim softverom ima normalan odziv za pozive, sms, pokretanje kamere, plejera. I napredniji je u odnosu na K800, i ima bolje dnevne fotke.

Nazad
Vrh Dno