Šta je novo?

Pomoc oko izbora mob. tel.

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Resio sam da promenim tel. U moru telefona na nasem trzistu tesko je izabrati pravi. Sada su svi malih dimenzija, nude slicne opcije, lepi su. Ja sam vise od 2 godine bio zadovoljni korisnik NOKIE, pa razmizljam ponovo o tom proizvodjacu. U prvi plan je isplivala 5210. Koja je vasa preporuka u tom cenovnom rangu?

Ma to je strava telefon slobodno ga uzmi!:)

Ok 5210 je trenutno na prvom mestu, ali mozda ima neko bolje resenje do nekih 200 eura. Takodje me intersuje najbolje resenje u ceni do 100 eura. Sta mi tu preporucujete?

acca je napisao(la):
Ok 5210 je trenutno na prvom mestu, ali mozda ima neko bolje resenje do nekih 200 eura. Takodje me intersuje najbolje resenje u ceni do 100 eura. Sta mi tu preporucujete?

Do 200 eura Siemens ME 45, S 45 ili S 45i, ja koristim ME 45 i prezadovoljan sam (adresar sa 500 unosa u telefonu + tel. imenik 50 unosa,kalendar, podsetnik, memorija oko 350 kb za slicice, melodije, poruke, GPRS :p , Irda, snimanje glasa do 3 minuta, litijumska baterija drzi otprilike 6-8 dana, itd....). Cena oko 190 eura. Koristio sam pre toga Nokiu 3330, koja je sluzila super, a pre nje Nokiu 5110, ali izgleda da je Nokia precenjena. (visoka cena u odnosu na ono sto nudi).

Pozdrav.....

acca je napisao(la):

Do 100e ne znam, ali za 120 (nije prevelika razlika) dobijas SE T100. Nema nista od tih munja GPRS, IR, ekran u boji i ostale zmajeve, ali baterija drzi preko 100h uz 10-30 minuta razgovora (imam utisak da porukice dosta trose, jer kada sam kucao poruke nisam uspevao preko 80h do sledeceg punjenja, duzina razgovora je bila u navedenom opsegu), mali, simpatican, a sto je veoma interesantno na Fruskoj Gori je imao signal i noramlno smo pricali sa njim na mestu gde su Z5 (2 komada), Nokia 3310, 8310, 8210, Siemens M35 i Alcatel DB jednostavno bili bez mreze (alcatel je povremno imao signal, ali od telefoniranja nije bilo nista :( )

Za 100 evra imas Samsung SGH R-210(ili tako nesto).Cuo sam da je odlican za te pare!

Ja ti preporucujem da za te pare kupis Ericsson telefon i to ili T65 (100-125e) ili T68(oko 200e) te dve serije su izvanredni telefoni,pogotovu t68 koji je apsolutno najnovije generacije(color display,internet itd...)

Vrh Dno