Šta je novo?

Pomoc oko izbora laptopa

Cooler

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
630
Elem, potreban je laptop koji ce sluziti za office poslove, tj. za kucanje teksta ponajvise.
Karakteristike koje trazim su:
cena: ukupna sa PDV-om da je <800e
ok fizicka izrada (podrazumeva se, za te pare)
3D akceleracija nebitna (dovoljno da moze divx da pusti i Moorhuhn :) )
wireless lan - potreban
citac kartica - pozeljan
legalan win - pozeljan
izdrzljivost baterije po mogucstvu
eventalno bi se nekad radilo u photoshop-u, znaci da je pozeljna i neka procesorska snaga, ali i to u okviru ove cene.
(ostalo se sve podrazumeva, 15" displej, combo drajv, 256MB ram, modem, lan, tv out, vga out, itd...)

Inace, udario sam search na forumu, nasao neke modele, ali bih vas zmolio za pomoc jer je specifican zahtev, a nemam puno vremena.
Pozdrav Dule

Nismo se razumeli, a i nisam se lepo izrazio.
Pod ok izradom sam mislio na slucaj da neki modeli imaju slicne karateristike, a da se prednost da onom koji ima bolju izradu. Isto to sam mislio i po procesorskom snagom.
Sasvim sam svestan da za ove pare moram mnogo kompromisa da napravim.
Nego, kao sto rekoh primarna funkcija je kucanje i obrada texta, svi modeli su sasvim sposobni da odrade to. Ostale navedene karakteristike su vise u smislu "ako moze", zato i napisah pozeljno :D

Pozdrav, Dule

Jako teško ćeš naći nešto kvalitetno za te pare... bolje juri nešto polovno klasika (centrino, 512, 40gb itd). Koliko se ja sećam Asus ima čitače kartica...

Nije racunar za mene, ja sam samo konsultant u nabavci :), tako da polovnjak nije opcija.
Elem, nesto ceprkah i nadjoh da ova 3 modela ulaze u izbor, ako je moguce bar neki komentar o njima, da nema neki skrivenu zakloljicu zasto ne uzimati ili tako nesto. Ili jelte, neka nova opcija.

Acer TravelMate 2303LCi
15 TFT, Intel® Celeron® M 340 (1,5GHz/512kb/400) 15"XGA, 256MB, 40GB, DVD-CDRW,802.11g, XP Pro

LG LS50-J56H1
Celeron M (Banias-1.3 Ghz 350, 1 MB 2nd cashe ), 256(DDR), 40G, 15", Combo, TV-out, WiFi ready, 2godine intl. Win XP Home

Asus A4500L
Celeron 2.8GHz,15"(XGA),64MB AGP,256MB DDR,40GB HDD,Combo,Audio DJ,IR,Modem,LAN, 3-1 card reader

Nisu ovi valjda toliko losi?

Nazad
Vrh Dno