Šta je novo?

Pomoc oko izbora kupovine... LG LED 37LV3550 ... ?

cacanin

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2006
Poena
440
Drugari treba mi pomoc gledao sam malo ovaj model (LG televizor LED 37LV3550) mnogo mi se dopao, planiram da za televizor izdvojim do 75.000 dinara maksimum !

E sad meni bi najvise odgovarala velicina 40'' ali mnogo su retki, model koji sam "gore" naveo ima i od 42'' i kosta oko 76.000 dinara dok model od 37'' za koji mislim da je mozda mali kosta oko 70.000 dinara...!

Imate li vi mozda neku preporuku ili savet jer nisam neki ekspret za TeVe , ispao sam iz svih tokova.

Hvala unapred.

Pazari taj LG od 42" , on je dosta dobrog kvaliteta iyrade i ima super sliku. Moje preporuke idu za taj model.

Kosta jesi li imao priliku da se susretnes sa ovim modelom, da li si ga koristio, koristis?

Ima li neko , bilo ko iskustva sa ovim modelom, u petak moram da odlucim da li da ga porucim???

Izvinjavam se sto se ponavljam....

Hvala unapred.

Nisam imao prilike da ga koristim ali ima ga jedan moj poznanik i kaze da je veoma zadovoljan sa njim. Ma nisi dosadan, razumem tvoje dvoumljenje. Pa i ja se koliko puta dvoumim izmedju nekih komponenti kada kupujem.

Jedino ako ti baš ne zapadne faličan primerak iz proizvodnje, ali taj LG je odličan televizor !

Nisam imao prilike da ga koristim ali ima ga jedan moj poznanik i kaze da je veoma zadovoljan sa njim. Ma nisi dosadan, razumem tvoje dvoumljenje. Pa i ja se koliko puta dvoumim izmedju nekih komponenti kada kupujem.

Jedino ako ti baš ne zapadne faličan primerak iz proizvodnje, ali taj LG je odličan televizor !

Nazad
Vrh Dno