Šta je novo?

Pomoc oko izbora graficke!!

Poglavica

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2004
Poena
609
Planiram da kupim graficku do 200 evra,pa od dole navedenih jer mozete da mi kazete koja je najbolji izbor:
1)MSI FX5900XT
2)MSI FX5900SP
3)SAPPHIRE RADEON 9800SE
4)MSI FX5700 ULTRA
5)SAPPHIRE RADEON 9600pro/xt
Moj favorit je MSI FX5900XT,jer sam citao razne threadove po forumu i cini mi se da je ona najbolji izbor za ove pare.I jos samo jedno pitanje,po cemu se razlikuju MSI FX5900XT i MSI FX5900SP??Predlozite mi ako ima neka bolja za ove pare da se nadje koju ja nisam naveo.

1)
a sta sve ima u kutiji... :d

i po ko zna koji put - sp gpu400mhz xt gpu390mhz
sve usvemu - jedno te isto, posto mozesh da ih kloknesh do 450/800 ,)

pozdrav ,,:)

Pa u kutiji MSI FX5900XT ima pored svih kablova koji idu uz nju i 11 diskova,sto igrica,sto programa.Znaci SP je bolja,a dali se i uz nju dobija ovako bogato pakovanje??

Pa vjerovatno dobija,ali ni sa Xt neces pogrijesiti...
Vidji da ne mozes slucajnoi da nadjes Cluc3D 9800SE (jer se one u 80 % slucajeva moduju u pravi 9800 pro)

Poglavica je napisao(la):
Pa u kutiji MSI FX5900XT ima pored svih kablova koji idu uz nju i 11 diskova,sto igrica,sto programa.Znaci SP je bolja,a dali se i uz nju dobija ovako bogato pakovanje??

SP kod nas nije stizao u kutiji, samo OEM (par kablova, 7 diskova bez igara), sa osakacenim hladnjakom (tj. odsecen deo koji ide preko memorija) i cini mi se sa losijim memorijama jer sam video na stranim forumima da su neki momci dobili SP sa 2,2 ns memorijama (kod nas su sa 3,3 i 2,8ns). Ali to je ipak americko trziste ;)

boticheli je napisao(la):
1)
a sta sve ima u kutiji... :d

i po ko zna koji put - sp gpu400mhz xt gpu390mhz
sve usvemu - jedno te isto, posto mozesh da ih kloknesh do 450/800 ,)

pozdrav ,,:)
Ja sam moju bivsu lepo vozio na 520/810...

A jer treba da obratim paznju na nesto kad budem uzimao 5900xt,na neku oznaku,ili su sve MSI iste??

Poglavica je napisao(la):
A jer treba da obratim paznju na nesto kad budem uzimao 5900xt,na neku oznaku,ili su sve MSI iste??
Sve MSI su iste samo imas razliku ako je sa VTD onda je kartica sa ViVo izlazom,a ako je samo TD onda ke bez ViVo izlaza!!!
PoZ... ;)

ViVo je Video In + Video Out.
Dakle, ako je neka MSI graficka TD, tada nema video ulaz.

Reci "onda je bez vivo izlaza" je glupost.

Pozdrav!

p.s. nhf, samo nauci pa pazi sta pricas

Nazad
Vrh Dno