Šta je novo?

Pomoc oko izbora Dailup ISP-a

ExR

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2004
Poena
650
Koji ISP nudi ok dailup uslugu (mislim na odnos cene i kvaliteta) u Srbiji? Potrebno mi je za koriscenje ISDN-a. Matorima sam sklepao neki komp pa mi fali jos nalog kod nekog providera a stvarno skoro nisam koristio ovakvu uslugu.
I kako radi ISDN preko ovih "surfuj globalno, placaj lokalno", tj. 042xxxxx brojeva?
Hvala i :wave:

Ma svuda je manje vise isto. U proteklih par meseci kacio sam se na Beotel, EUnet, Bits, Sezam i nisam primetio neku razliku u kvalitetu.

Kačio se preko Sezama, Verat, SCNet i Beocity. Svuda isto. Jedino što je Beocity 10din/sat pa sam kod njih (najjeftinije, jeftinije i od Verata). :D

Za flat nalog koristim YUBC, a za satni Bitsyu.net
I jedan i drugi rade sasvim dobro.
Vreme za Bitsyu.net se moze dopuniti sms porukom gde za 118 din. se dobija 5 sati kredita. Odgovara mi to sto radnim danom od 18h pa sutra do 08h obracunavaju vreme duplo sporije. Takodje, preko vikenda (od petka 18h do ponedeljka 08h) vreme ide duplo sporije. Moze se i nalog otvoriti sms porukom.

Negativno iskustvo sam imao sa veratom.

Pozdrav

Bug ljudi,bug...

Neobee flat za 590 dinara, radi ISDN 8Kb/s i upload i download!

I ja sam na Neobee uz taj flat od 590 dobijate i mesecnu licencu za KAV tako da je i to jedan plus, moze da se uplati i SMS-om

Nazad
Vrh Dno