Da li neko mozda koristi ovaj sajt za uporedjivanje fotoaparata, http://reviews.cnet.co.uk/digitalcameras/compare.htm
Da li valja? Ako ne, da li imate onda neki koji je bolji
Prema ovom sajtu ixus 70 je bolji, tja...za nijansu...ali je bar jeftiniji...nema image stabilizator, ali pitanje je koliko je ta stavka od uticaja uopste
Hvala unapred.
Pozdrav
Znam kako funkcionisu, i za to sto meni treba sam obavesten dovoljno. Pitanje je bilo eto cisto da vidim. Pored tog sajta sam procesljao jos brdo sajtova, ali mi je ovaj bio nekako najbolji. Fotoaparat se ne kupuje za 2 dana, ako hoce od njega da se izvuku neke performanse.
U svakom slucaju hvala na savetima.
Znam kako funkcionisu, i za to sto meni treba sam obavesten dovoljno. Pitanje je bilo eto cisto da vidim. Pored tog sajta sam procesljao jos brdo sajtova, ali mi je ovaj bio nekako najbolji. Fotoaparat se ne kupuje za 2 dana, ako hoce od njega da se izvuku neke performanse.
U svakom slucaju hvala na savetima.
dpreview.com je sajt gde mozesh naci karakteristike za sve aparate i semplove za vecinu popularnih modela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari