Šta je novo?

Pomoc oko izbora: Canon Ixus 860is, ...

Denitea

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2003
Poena
619
Drugar hoce da pazari aparat do 300e u klasi Ixus-a, pa ga zanima da li da uzme:
- Ixus 860IS (250e)
- Panasonic FX35/36 (270e)
- Panasonic AZ5 (300e)
Hvala unapred! :wave:

Za poredjenje imas razne sajtove... pogledaj u sobi sa digital photo sticky temu, sto se stabilizacije tice ona je jako fina stvar za imati ali nije i neophodna sve zavisi gde i kako ces slikati ako slikas pretezno iz ruke onda ti je stabilizacija maltene neophodna...

Da li neko mozda koristi ovaj sajt za uporedjivanje fotoaparata, http://reviews.cnet.co.uk/digitalcameras/compare.htm

Da li valja? Ako ne, da li imate onda neki koji je bolji

Prema ovom sajtu ixus 70 je bolji, tja...za nijansu...ali je bar jeftiniji...nema image stabilizator, ali pitanje je koliko je ta stavka od uticaja uopste

Hvala unapred.

Pozdrav

Da bi mogao da znash koji je dobar aparat (za tebe), morash da razumesh kako fotoaparati funkcionishu ili da pitash nekog ko to zna, a cnet ce ti pomoci isto koliko i amazon ili bilo koji drugi shopping sajt - nishta :)

Poslednja izmena:
Znam kako funkcionisu, i za to sto meni treba sam obavesten dovoljno. Pitanje je bilo eto cisto da vidim. Pored tog sajta sam procesljao jos brdo sajtova, ali mi je ovaj bio nekako najbolji. Fotoaparat se ne kupuje za 2 dana, ako hoce od njega da se izvuku neke performanse.

U svakom slucaju hvala na savetima.

Znam kako funkcionisu, i za to sto meni treba sam obavesten dovoljno. Pitanje je bilo eto cisto da vidim. Pored tog sajta sam procesljao jos brdo sajtova, ali mi je ovaj bio nekako najbolji. Fotoaparat se ne kupuje za 2 dana, ako hoce od njega da se izvuku neke performanse.

Sednes u kola, dodjes do mene, probas aparat, ako ti se svidi odes i kupis, nije to toliko komplikovano ako znas unapred sta ti treba kao sto kazes ;)

Ako razumesh, nece ti trebati nichije mishljenje, a pogotovo ne cneta koji veze nema sa fotografijom i gde pola karakteristika fali. dpreview.com je sajt gde mozesh naci karakteristike za sve aparate i semplove za vecinu popularnih modela.

Poslednja izmena:
dpreview.com je sajt gde mozesh naci karakteristike za sve aparate i semplove za vecinu popularnih modela.

Hvala. To sam i hteo..neki bolji sajt vezan za te stvari. Koliko god covek da zna o necemu, nije na odmet da procita i druga misljenja. Al kao sto rekoh, znam o svemu ovome onoliko koliko meni treba...verovatno mnogo manje od vas ostalih,ali meni dovoljno.

Hvala jos jednom na sajtu.

Pozdrav

Drugar je kupio Ixus 860 i prezadovoljan je. Interesuje ga ako neko zna da li ima mogucnost da pri video zapisu koristi opticki zum? Nije uspeo da provali.

Poslednja izmena:
Ako zum nece da radi pri snimanju videa, znachi da ga aparat nema :) I to nije sluchajno, uglavnom aparati sa buchnim zumom ne mogu da ga koriste u toku videa, zamisli na shta bi lichilo da se zvuk chuje, kao na jeftinim 8mm kamerama pre 30 godina :)

Nazad
Vrh Dno