Šta je novo?

Pomoc Oko Ip Adrese!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bazer

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2008
Poena
304
Pozdrav svima, zeleo bi prvo da se izvinim shto ovako upadam, ali mi je potrebna pomoc. Mozda ovo nije mesto za ovakvog tipa temu ali nisam mogao naci nishta slichno. Moguce je da kod vas na forumu vec postoji ovako neka slichna tema, ali nisam siguran da imaju isti problem. Zapravo, sve savete koje daju tichu se Internet Explorer-a i Firefox-a, a meni to ne treba.
Ovako, u pitanju je igrica, popularna GTA u multiplayer-u. Nedavno sam bio na nekom serveru gde sam se pocheo svadjati sa svima na serveru, admini, igrachi..., i naravno dali mi BAN!
E sad! Mene muchi to shto ne mogu vishe nikako da se zakachim na taj server, jer mi je stalo da se vratim, da ih josh vishe iznerviram! Na netu sam trazio, bezbroj sati, kako promenuti ip adresu, ali nishta od toga nije pomoglo. Jer sve teme su bile vezane za banove na forumima i josh tako nekim stvarima koje se otvaraju pomocu browser-a.
E zato molim vas da mi pomognete...:d:d:d

e hvala ti, brze nego shto sam mislio da cu dobiti odgovor. aj valjda ce jedan da uspe od ovih :D:p:D

Eeee... Pa brate, ovo sve za browsere. ja napisao lepo. Treba mi neshto kao neki program da me odbanuje iz igre, poshto mi je banovan ip. Nije nikakva browser igra. Ako neshto nisi razumeo, izvini, ja ti se ne razumem u ovo.

aaa, sad sam shvatio. jednostavno ukucaj u googleu "proxy servers" i dobićeš ih kolko ti duša želi...

pa ako ne možeš tu ip adresu (i port) upisati u taj program za gta multiplayer, onda skini neki proxy program, ima ih dosta, ali nisam ni jedan koristio, nikad nisam imao problema sa ip adresama :)

Onda je bolje mozda da sachekam malo, mozda ima nekih koji znaju te stvari, iskustva :D

Jesi li ti siguran da su ti banovali IP adresu? Možda ti je banovan CD-key. Drugo, koju vrstu konekcije na net koristiš - ADSL, kablovski, wireless, dial-up? I još jedna stvar koja je bitna - GTA multiplayer - koja je to verzija GTA?

za to ima neki programčić. a možda su banovali skup adresa ili kak se to već naziva....

Mozda su ti banovali MAC adresu.
Nabolje je da odes na njihov forum, da lepo kazes "Jeste, jeo sam g***a" i da ih molis za oprostaj...

to bi najbolje bilo ali

^^ jer mi je stalo da se vratim, da ih josh vishe iznerviram!

GTA multiplayer - koja je to verzija GTA?

Najverovatnije San Andreas. Anyway u vezi problema: skineš neki program tipa ip changer i sl i njime promeniš ip adresu. To iako provereno radi nije efikasno za online igranje jer će ping da ti ode u beskonačnost (makar je to bilo moje iskustvo).
A na kraju krajeva lepa reč gvozdena vrata servera otvara ;)

Poslednja izmena:
Jesi li ti siguran da su ti banovali IP adresu? Možda ti je banovan CD-key. Drugo, koju vrstu konekcije na net koristiš - ADSL, kablovski, wireless, dial-up? I još jedna stvar koja je bitna - GTA multiplayer - koja je to verzija GTA?

Banovali su mi ip adresu, a i nick(probao mi je drug). Na tom serveru sam drugi u pobedama (oko 1500). Oni imaju svoj neki klan na serveru, a svi su shabani i samo admin ima vishe pobeda od mene. I zato shto su ljubomorni samo su chekali kad cu da pochnem opet da se *****avam sa svima (admine ne poshtujem ni 5%), jer sam vec jedno 5-6 puta dobio BAN ali sva sreca su me odbanovali tada, e sad su rekli da sam im skroz dopizdeo i da nema da me odbanuju jedno mesec dana. E pa nece moci tako! Sad kad nadjem nachin da promenim ip adresu ima da im se josh vishe n@j383m keve jer ce me bash biti briga da li cu opet dobiti ban.
Shto se tiche tipa interneta imam ADSL. I na ovo poslednje zapravo se zove Multi Theaft Auto.
Ima li pomoci?:p:D

Mozda su ti banovali MAC adresu.
Nabolje je da odes na njihov forum, da lepo kazes "Jeste, jeo sam g***a" i da ih molis za oprostaj...

Da priznam, to je mozda tvoj nivo. Tim ******ima se nikad ne bi izvinio. To su ti sve mamine maze i kad samo krenesh da ih zadirkujesh odmah kick ili mute. Ali vidish mene kad on mutira to me josh vishe iznervira. Onda lepo se disconectujem i odmah conectuje jer tako mi se skida mute. Izgleda da ih je i to dotuklo da mi daju ban. :D:D:D

to bi najbolje bilo ali

^^ jer mi je stalo da se vratim, da ih josh vishe iznerviram!

Tooo..! care ti si moj chovek. :D Ako hocesh mozesh da probash igru, nie losha, samo nema srpskih servera... :(

Najverovatnije San Andreas. Anyway u vezi problema: skineš neki program tipa ip changer i sl i njime promeniš ip adresu. To iako provereno radi nije efikasno za online igranje jer će ping da ti ode u beskonačnost (makar je to bilo moje iskustvo).
A na kraju krajeva lepa reč gvozdena vrata servera otvara ;)

Ako je tako onda mi jedino samo ostaje da mi se sama ip adresa promeni. Na pochetku, kad sam bio uzeo tek adsl svaki put kad bi ugasio komp i upalio ip adresa bi mi se promenila. Ali vishe nije tako :( Ova ip adresa mi stoji vec nekih nedelju i po dana...

Poslednja izmena od urednika:
Bazer, ovakvom diskusijom mozes da postignes samo da te banuju i ovde...

...zapravo se zove Multi Theaft Auto...

To je mod za San Andreas. Ne znam što se toliko opterećuješ oko tog servera, skini lepo SA:MP, imaš da biraš 200 servera i na svakom je druga skripta (tj. svaki server je druga igra). Tebi izgleda nije uopšte do igranja nego samo da provociraš ljude (ako grešim izvinjavam se). Ako su uradili nešto loše tipa krađa poena, kikovanje bez razloga i sl. onda mogu da te razumem, ali ako si ti započeo provokacije onda admin ima svako pravo da te banuje.

Ova ip adresa mi stoji vec nekih nedelju i po dana...

Pa zato sam ti i preporučio ip changer - on može da "zamaskira" tvoju stvarnu ip adresu i da serveru pokaže drugu. Meni je to trebalo ne iz razloga koje ti imaš nego da bih igrao na jednom COD4 serveru koji je bio Germany only (neki moji prijatelji iz Germanije igraju tamo), tako da ja sa svojom adresom nisam mogao da pristupim. Ali naveo sam već da je lag bio užasan.

Poslednja izmena:
To je vishe kao neka osveta, da im pokazem da nece oni mene banovati zbog neke gluposti(mozda njima nije ali meni jeste), svakako ima mnogo drugih servera, slazem se ali na ovom me svi znaju od igracha i uglavnom je uvek ista raja na serveru.... Ako sam nekako prekrshio neko pravilo na forumu izvinjavam se Moderatorima jer kad se registrujem uopshte ne chitam one uvodne delove nego samo odkachim i dalje (shto mogu da se kladim vishe od polovine isto uradilo) :D:D:D

ps. Necu valjda dobiti zbog ovoga shto sam priznao ban, ko prizna pola mu se prashta... :D

Pa zato sam ti i preporučio ip changer - on može da "zamaskira" tvoju stvarnu ip adresu i da serveru pokaže drugu. Meni je to trebalo ne iz razloga koje ti imaš nego da bih igrao na jednom COD4 serveru koji je bio Germany only (neki moji prijatelji iz Germanije igraju tamo), tako da ja sa svojom adresom nisam mogao da pristupim. Ali naveo sam već da je lag bio užasan.

Joj oni tamo ako malo se vishe lagujesh odma kick, u stvari ima u scriptama max. ping i onda ide kick ako prekorachish.... Zeznuti su jako.... Oni tamo npr. imaju neke brzine meni samo da sanjam, valjda mi je jedan rekao 100mb/s. Njima ping po 20-30 a meni oko 80-100 i tu su mi pogledali kroz prste...

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno