Ned
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.11.2006
- Poena
- 304
Potreban mi je savet. Pre nekoliko dana jedan moj ortak nagovoren od nekog "znalca" i to jos bez ikakvog razloga resio da reinstalira svoj operetivni sistem (XP professional sp2). Naime, prvo sto su ljudi uradili jeste da su pokrenuli neki program partition ....(nije partition magic ali je nesto krajnje slicno kako sam ja zakljucio) i prerko njega hteli da prvo formatiraju C particiju istu na koju su i sam program instalirali. (Moram da kazem da za taj pokusaj nikada ranije nisam cuo , ali moram reci da su ljudi TOTALNO neupuceni u te stvari rade sve kao im je neko rekao ko zna isto koliko i oni sami :lupko: ) Naravno posle nisu uspeli da instliraju sistem jer im se javljao error report da ne postoji HDD. I meni se to pre jednom desilo jer je na compu bilo instalirano dva razlicita op sistema (Win&Linux) ali sam problem lako resio instalirajuci neku drugu verziju sistema. I njima sam to isprva predlozio ali kada su mi rekli da su promenili destinu verzija , onda sam i sam otisao da pogledam i nisam nista uspeo da uradim. Da napome u pitanju je laptop HP530.
Poslednja izmena: