Šta je novo?

Pomoc oko igre:Secret Files Tunguska

Br@n@c

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2006
Poena
319
Stigao sam do Olegove kuce i pricao sa njim.I jos par stvari sam pokupio oko njegove kuce tipa kesu za smece itd.I dao maci picu,Sta dalje.Znaci svugde sam se vrteo i neznam sta dalje da uradim.Inace vec igram jedno sat i nesto vremena i dosta me podseca na syberiu(nalik),grafika je nevidjena i sjajna i prilicno sam se navukao na igricu. Please Help.:wall: :wall:

Prilozi

• Olegs house.JPG
    Olegs house.JPG
    108.7 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Uvek je bolje bez rešenja zavrsiti. Ja licno ne koristim rešenja i ne oslanjam se na njih bez obzira koliko mi je potrebno da završim igru.

Mačka ti treba pomoci da čujes sta Oleg priča telefonom. Uz pomoć lepljive trake zalepi svoj mobilni telefon na mačku, a zatim joj posoli pizzu, ona će se vratiti u kuću da pije vode...dalje prepuštam tebi.

Malko glupavo al dobro :D

Btw grafika je po ovom screenu stvarno sjajna.

Heh problem je bio u tome sto nisam imao moblilni tj nisam ga uzeo iz odeljka za stvari iz motora.Inace se slazem da je je lepsi dozivljaj i uzitak preci je bez gotovog resenja.Odoh da igram.....

Poslednja izmena:
Imam jos jedan problem e sad stvarno neznam da li je to bug ili gresim.Dosao sam do samog kraja 2 nivoa Moscow, Military train station.Znaci dao sam kljuc onom masinovodji,razgovaro neuspesno sa dvojim ljudi u crnom,isto sam razgovar sa Yushin-om i on je preko toki vokija pozvao number 48 da pozove masinovodju da izadje iz VC.I ovaj naravno ne izlazi.Pa sam pokusao preko mog toki-vokija(radio)da pozovem number 48 i opet nece znaci sve sam probao i neznam koji mu je.Ali imam resenju iako nevolim walkthrue morao sam da vidim resenje kad ono pise da odem na kanalizaciju da zovem sa 15 na broj 48.E sad u cemu je problem tog broja ,,15,,nema nigde na mom radiu(toki-voki).Da li je ovo bug ili ima resenja.Dal sam nesto propustio?PLEASE HELP:wall: :wall:

Prilozi

• broj ili bug.JPG
    broj ili bug.JPG
    102.9 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Zna li neko resenje?Ajde pomagajte!!!!!!

Upravo sam prosao taj deo. Treba da odes do Yushin-a (onaj na kapiji) i on ce ti reci imena dvojice agenata, onda ces se vratiti u wc, pozvati radio stanicom 15 - 48 i poslati ta dva agenta negde drugde, ulazis u sobu videces umlacenog vojnika od koga uzimas plocicu sa sifrom, pomocu koje otvaras ormaric u svlacionici i uzimas propusnicu za voz.

E sad sam ukapirao trebao sam levimtasterom da kliknem na radio i ova mala mi procitala br 15.Znaci ne mogu da verujem koji trip.

ja nikako da predjem deo kad nina treba da uzme misa.pomoc.

Sta sve nisam probao ,izpocetka poceo igru ,levi klik misa desni ,cela tastatura i neznam sta jos...nikako da nina uzme misa ispod cinije.

Izgleda da niko nece da mi pomogne da resim problem oko tunguske .Hvala

To je neki bug u igri i ne moze da se predje... Treba da skines neki patch sa neta...
Govorim na osnovu tudjih iskustava tj. problema, ja nisam imao ovakav problem, ali neki drugi jesu...
Idi na Gugl i ukucaj Tunguska patch...
:wave:.

Pa vec su ti pomogli. Ako cenih da je bug, vrati se i ucitaj predhodni save.
Na kraju mu na isto dodje. Da li ces da odes na google i na walkthruu ili ce ti neko ovde napisati resenje.
Koliko se secam, moras da pozoves taj broj da bi lik otisao sa tog mesta.

Vrh Dno