Šta je novo?

Pomoc oko iCloud-a na staroj ploci iPhone-a

CryptSpace

Cenjen
Učlanjen(a)
01.02.2015
Poena
160
Ovako, prijatelju je neki random lik na instagram-u poslao poruku kako je kupio plocu za iPhone i da je na toj ploci ostao njegov iCloud (ime, prezime, slike tako ga je nasao na instagramu), medjutim zamolio ga je ako zna sifru da mu prosledi da se on odjavi jer valjda drugacije ne moze..?
Bas sam nedavno pisao temu za R-SIM problem, moram opet da kazem da nemam iskustva sa apple proizvodima pa moram da vas pitam ovde za savet, ako sam dobro skapirao taj lik je verovatno ubacio staru iPhone plocu u novi/drugi iPhone oklop?

Uglavnom, prva stvar sto mi pada na pamet je da nije pametno da se tek tako nekoj random osobi da password od iCloud-a, takodje ako ne gresim odjava sa iCloud-a nije moguca bez sifre? Da li ce taj random lik biti automatski odjavljen sa iCloud-a ako mi promenimo sifru od iCloud-a na ovom telefonu sto sad koristi?
Ako to automatsko odjavljivanje ne radi, kako ovo onda izvesti? Ako npr. mi posaljemo sifru toj osobi i on je promeni, onda rizikuje prijatelj da bude zakljucan i moze da baci telefon, zar ne?

Pa prvo, naravno da nikako ne daješ šifre nekon nasumičnom liku. Drugo, taj telefon onda nije bio factory reset, što ubuduće treba da se radi.

Nazad
Vrh Dno