Šta je novo?

pomoc oko hladjenja

Shumaher

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2001
Poena
619
Pozdrav

Imam par pitanja za korisnike woodoo3 2000
- koje drivere koriste u 9x op sistemima da li verziju 1,05 ili 1,07
-da li ima neki drugi driver za 2000 i xp osim verzije 1,03 a da su legalne i proverene i
-poshto sam primetio da mi se previshe greje grafichka koji kuler da kupim da li za 486 ili pI i normalno gde da nabavim

Pozdrav za sve benchmarkovce iz Subotice:p

Ima pomoci, samo mene nije bilo na forumu :) Sada sam ponosni vlasnik moje staro-nove v3 2000 :)

za win98 ne znam sta da ti kazem posto ja nikako da ga instaliram, a ranije sam koristio cini mi se 1.05, pa sam presao na 1.07. Pod w2k najnovija je, tj legalana, je 1.08 x3dfx, nju su pisali bivsi inzinjeri 3dfx-a, a ima i ona verzija koju je klinac napisao i koja radi isto kao i x3dfx-ova, samo sto ima vise opcija za podesavanje i uglavnom se odnose na v4/v5.

za sve drajvere idi na www.x3dfx.com

Sto se tice grejanja nista ti ne brini to je Voodoo, a ne neka nV (imam i ja nV, tako da nemojte nista da mi pricate), greje se on i do 70 stepeni, po ternalnom senzoru, ali mu to nista ne smeta da radi ko zmaj. Ja sam mom nabudzio hladnjake na memoriju, jos jedan hladnjak iza kartice i qler za svaki slucaj (mada qler ne ukljucujem, jos uvek) i kartica radi na 195/195MHz 110% stabilno, preko toga prikucava.

Nazad
Vrh Dno