Šta je novo?

Pomoc oko Heroes of Newerth

baksuz

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2008
Poena
309
Imam problem sa FPS, igra mi je radila na 125 fps na 1920x1080 sa svim detaljim na grafici ati4890, i uzeo sam skoro grafiku ati5850 i imam zakljucan FPS na 60 i nista preko toga....
Imam dovoljno jaku masinu da pokrenem igru na 125fps ali nece, samnjivo sam detalje, pokusavo razne stvari ali nece.
Koristim win7 - 64bita, pa ako neko zna resenje molio bi za pomoc...

HVALA UNAPRED!!!!

Potrazi u opcijama stavku Vsync i stavi je na off\disable.:)

Jel imaš monitor koji može da izvuče 120Hz?

Ako je odgovor negativan onda isključivanjem vsync-a ništa ne dobijaš. Razliku između 60fps i 125fps na monitoru koji radi na osvežavanju od 59Hz ionako ne možeš primetiti.

imam monitor samsung p2450h koji ja mislim radi max na 60hz, na rezoluciji od 24".
Probacu pa cu da javim sta sam uradio!

Jel imaš monitor koji može da izvuče 120Hz?

Ako je odgovor negativan onda isključivanjem vsync-a ništa ne dobijaš. Razliku između 60fps i 125fps na monitoru koji radi na osvežavanju od 59Hz ionako ne možeš primetiti.

ALI je ipak bolje kad vidim 125, hahahahaha, kolko tolko..

Jeste bilo do ove ****ne opcije, HVALA PUNO !!!!!
Ma kad je bilo na 60fps to je lagalo samo tako, jos kad se zakuva malo onda tek secka, ovako ce mozda biti bolje...

Javicu i rezultate, u svakom slucaju HVALAAA!!!

Nekim ljudima (poput mene) input lag koji se javlja kada je vsynch upaljen jako smeta. I kroz drivere uvek forisram vsynch off sa izuzetkom PES-a koji ne radi kako treba u tom slučaju, i ima tearing kakav se ni u jednoj drugoj igri ne javlja, kad bolje razmislim u aktuelnim igrama više nigde ni ne viđam tearing kada je vsynch off...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno