Šta je novo?

pomoc oko gtx770 msi twinfroz..

nazzia

Cenjen
Učlanjen(a)
03.10.2013
Poena
159
Desava mi se kada igram novije igrice watcdog, assasion creed, bf4... da mi se slika prelama, uglavnom kada pomeram misa.. fps mi je uglavnom dobar i neopada prilikom prelamanja, kada snimam igricu ili je slikam preko fps-a igra na snimku ili slici normalno izgleda, ali kada sam u igri dobijem vodoravne linije i slika iznad linije i spod se ne podudara nego je koji milimetar pomerena u levo ili desno... Nadam se da sam uspeo da objasnim.. Podesavanja u igrici ili u drajverima, kao i klokovanje ne uticu na ovu pojavu.. Povezana je sa samsung tv 40es6100 hdmi kablom, a masina je iz potpisa, takodje ne utice ni da li je klokovan procesor i memorija ili je na defoltu. Bio bih veoma zahvalan kada bi neko pomogao, jer me ovo izludjuje...

Uključi vsync u grafičkim podešavanjima igre.

A kakvo je stanje sa podesavaljem u drajverima za VSync? Da li je tamo ukljucen VSync? Takodje proveri u kojoj ti tacno rezoluciji TV prijavljuje da stize signal i sa kojim refresh rate-om. treba da je 1290 60Hz. takodje TV treba da ti "baca" na ekran 60Hz, nikakvih 100 ili 200Hz fazoni sa "naprednim osvezavanjem", dakle mzoe npr 2x60=120hz, ali 200 ne moze. Proveri kako ti je podesen ulaz na TV-u, da li imas opcije tipa PC, GAME itd. Proveri HDMI kabel. Za kraj uzmi DVI ti HDMI adapter pa spoji preko njega sa DVI graficke na HDMI TV-a.

Meni deluje da je u pitanju Vsync. Pokusaj da reinstaliras drajvere.

Nazad
Vrh Dno