Šta je novo?

Pomoc oko grafike ! Baldurova kapija i Planescape Torment !!

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ima li iko bilo kakav patch za ove 2 igre koji bi omogucio rezoluciju iznad 640*480, bilo koju, makar i 800*600 ??? Cini mi se da je bilo takvih stvari svojevremeno...
Na zvanicnom sajtu postoji patch za BG1 ali je velik 15mb a na listi sta donosi nema podrske za vece rezolucije pa ne bih da ga skidam za dzabe...

BTW Planescape Torment je zakon avantura...

Uh, davno sam to igrao.
Videcu da prekopam po starim diskovima za mod.
Inace svojevremeno igrao u 1024x768 :)

Imam ja patch za Torment 1.1 Beta, ali ne sećam se šta sve radi. I nešto se sećam da su te igre imale opciju za menjanje rezolucije.

Ah, da. Torment je najbolja igra ikad.

Baldur 1 nema šanse. Rotkvicu sam ostrugao tražeći istu stvar na netu, al nema. Skinuo sam i 15 MB patch koji ispravlja minorne bagove. Ništa radikalno...
Bedak.
No, ako ipak nabasaš na tako neki mod, javi!!!

BTW, Torment nisam nikada ni video kako izgleda.

Nisam provalio kako da menjam rezoluciju ali sam provalio mnoooogooo jaku foru !!!
U .ini fajlu BG1, BG2 ili Planescape Tormenta za maxfps[30] ukucate 60 umesto 30. Em je neuporedivo tecnije em se likovi brze krecu !! Fenomenalna stvar, pogotovo za Planescape i Baldur 1.

BTW Lax ako nadjes ista slicno javljaj...

Isto vazi i za Miroslava sa kojim se sinoc nisam razumeo, posto je mislio da mu trazim diskove Baldura a ne patch :D

OptiPlex je napisao(la):
Nisam provalio kako da menjam rezoluciju ali sam provalio mnoooogooo jaku foru !!!
U .ini fajlu BG1, BG2 ili Planescape Tormenta za maxfps[30] ukucate 60 umesto 30. Em je neuporedivo tecnije em se likovi brze krecu !! Fenomenalna stvar, pogotovo za Planescape i Baldur 1.

BTW Lax ako nadjes ista slicno javljaj...

Isto vazi i za Miroslava sa kojim se sinoc nisam razumeo, posto je mislio da mu trazim diskove Baldura a ne patch :D

Što ti je srpski haker! A što jednostavno ne udješ u opciju Settings BG'a i pomeriš slajder na 60 fps?

Darko, ako si iole ozbiljniji igrač (u smislu da si ozbiljan čovek, a ne da ozbiljno pristupaš igrama) to je jedan od najvećih propusta...

Gore Guard je napisao(la):
...
Što ti je srpski haker! A što jednostavno ne udješ u opciju Settings BG'a i pomeriš slajder na 60 fps?

Sto jes' jes' :mrgreen: Radilo bi i tako, nego tamo u opciji pise AI updates 30 per second...pretpostavljao sam da je to nesto za AI i slicno...a tek posle sam video ovu opciju u.ini fajlu

Gore Guard je napisao(la):
...
Darko, ako si iole ozbiljniji igrač (u smislu da si ozbiljan čovek, a ne da ozbiljno pristupaš igrama) to je jedan od najvećih propusta...

Jel' to opet neki moderator uzeo privremeni nick da bi opustenije prozivao drugog moderatora ;P :beat:

BTW jos nisam nasao nista. Posaljite nest - bre.

Zaboravih da dam mail, [email protected] !
Pozdrav

Vrh Dno