Šta je novo?

POMOC oko graficke i napajanja

jovan_novko

Cenjen
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poena
154
Pozdrav. Nov sam na ovom forumu i stvarno mi treba pomoc! Komp mi je star oko 2-2,5 godine i otkazala mu je graficka i napajanje! Posto nemam para za nov hteo sam da zamenim ove komponente. Spreman sam da dam oko 100-110 max ako se istegnem.;)
Moja konfiguracija je sledeca: procesor Intel dual core 915 2.8GHz S775, maticna Asus P5B, 1Gb Kingston DDR2 i frontier kuciste...mislim da ostalo nije vayno..
Interesuje me koja bi graficka i koje napajanje bilo najbolje da uzmem?! Inace komp mi pretezno sluzi za igranje igrica i za fax...a pasionirani sam ljubitelj igara!!!:-devil-:

polovna 4850 sa ostatkom pisane garancije i neko firmirano napajanje od bar 500w ocz,chieftec,cm

Tesko da ce to dvoje da 'spakuje' u 100-110e :)

Napajanje uzmi Thermaltake LitePower 400W, ono je 2800din (winwin) i ostaje ti oko 80e za graficku. Ja bih isao na novu 5670, mali je potrosac, taman ce se lepo uklopiti sa tim napajanjem..

Ceo dan se sabiram i oduzimam i mogao bih da odvojim 120 eura,ali... razmisljam se da sacekam i ustekam jos malo para i uzmem 5750, ali me bune ove firme. Kakve su Power Color i Sapphire? Ili ako imate nesto za 120 eura trenutno...

sapphira odlicna najpoznatija ati firma,a power color je odlican takodje ja sam imao par komada kao i sada 5850 i prezadovoljan sam...inace ako planiras dobru graficku uzmi u obzir da ti je taj procesor bas usko grlo za mnoge novije graficke i imaces losije rezultate od ocekivanog

Nazad
Vrh Dno