Šta je novo?

pomoc oko gotove konfiguracije

kali

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
319
pozdrav svima
ovako stvari stoje,sto zbog vremena, a najvie zbog para,imam jednu molbu za vas
predlozite mi gotovu konfiguraciju u nekoj radnji u Bgdu izmedju 500-550e
i dali postoji mogucnost da u nekoj radnji npr E..I po mojoj zelji sastave konfu i da to bude na kredit,jer negde sam procitao da u ovom slucaju idu neke druge cene i uslovi
ako ko zna nek pomogne preko vikenda,da mogu da se odlucim za neku varijantu
hvala svima:wave:

Za te pare najbolje da sklopis sam konfiguraciju :) Po meni je najbolje da uzmes u em*iju, posto su uglavnom najjeftiniji. Najbolje je da ih nazoves i raspitas se za uslove, pa ako moze da se naruci da ti sklope konfiguraciju, a da pritom dobijes na kredit, javi se onda ovde i sklopicemo nesto bez problema :)

Za te pare najbolje da sklopis sam konfiguraciju :) Po meni je najbolje da uzmes u em*iju, posto su uglavnom najjeftiniji. Najbolje je da ih nazoves i raspitas se za uslove, pa ako moze da se naruci da ti sklope konfiguraciju, a da pritom dobijes na kredit, javi se onda ovde i sklopicemo nesto bez problema :)

raspitacu se u ponedeljak i javljam
hvala na pomoci

Dogovoreno :) Mislim da ce moci kako ti planiras, tako da se nadam da cemo sutra ovde sastavljati nesto :)

hvala ti na pomoci
reci mi jel potrebno jos nesto ovde ,mislim na jos neli vent da hladi ili je to sasvim dovoljno,dal je ovo bucna ili tiha konfiguracija
i dali je na ovu konfu moguce vremenom dodati neki SSD
e jos mi reci u vezi grafe,posto sam citao da su se dosta zalili na nju da se kvari,jel i dalje slucaj sa tim ta serija otisla

Ne verujem da ce ti trebati vent za CPU posto njega ne mozes klokovati, a box je sasvim solidan. SSD moze naravno :) Po onome sto znam, felericna serija MSI je otisla, ovo bi trebalo da je nova. Komp nije sigurno najtisi, ali mislim da sa bukom neces imati problema ;)

Ne verujem da ce ti trebati vent za CPU posto njega ne mozes klokovati, a box je sasvim solidan. SSD moze naravno :) Po onome sto znam, felericna serija MSI je otisla, ovo bi trebalo da je nova. Komp nije sigurno najtisi, ali mislim da sa bukom neces imati problema ;)

zaboravio si da mi predlozis ram memoriju,i ovde imam i zvucnu katicu integrisanu?

Ima zvucna, RAM najjeftiniji neki, neces klokovati ovo :)

Vrh Dno