Šta je novo?

Pomoc oko Fejzbuka :D

nikolastankovic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2011
Poena
169
Interesuje me mogu li se povratiti, izbrisani prijatelji i izbrisane slike sa Fejzbuk - naloga ,)
U napred hvala na pomoci ! :wave:

Poslednja izmena:
Prijatelji - ponovnim dodavanjem, slike - ukoliko nisi napravio bekap (a postoji opcija)...pa, ponovnim dodavanjem.

Zna li neko kako da skinem ove prozoe koji mi iskacu na timeline-u i pocetnoj strani? Ovo tipa google pays me..., pa onda tipa izracunajte svoj iq, smrsajte lako, i slicne stvari koje iskacu i na nekim drugim sajtovima, ali mi nikad do sad nisu bile na fb, ane mogu da ih sklonim. To izgleda ovako:P6100001.jpgP6100003.jpgP6100004.jpg

Dobri ti skrinsotovi :d

Zna li neko kako da skinem ove prozoe koji mi iskacu na timeline-u i pocetnoj strani? Ovo tipa google pays me..., pa onda tipa izracunajte svoj iq, smrsajte lako, i slicne stvari koje iskacu i na nekim drugim sajtovima, ali mi nikad do sad nisu bile na fb, ane mogu da ih sklonim. To izgleda ovako:Pogledajte prilog 91635Pogledajte prilog 91636Pogledajte prilog 91637
Ja bi rekao da imas neki virus na kompu,takve reklame nikad ne bi trebale da se pojavljuju,tipa reklame na samom tajmlajn profilu.Jedine reklame koje su normalne su one gde pise naslov same reklame pa ispod njih pise like ili na srpskom svidja mi se.

Vrh Dno