Šta je novo?

pomoc oko digitalca, velikog dys.

Kolence

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2005
Poena
319
treba mi digitalac koji pozadi ima veliki dysplay,al da su kvaliterni best buy bug dyspley da tako nazovemo kao sto je canon 720is u svojoj... do nekih 200e

Toliko kosta i nov bez mem. kartice... a i ovde vlada misljenje da je prethodnik (F40fd) ipak bolji... mislim da imaju iste ekrane od 2.5"

Poslednja izmena od urednika:
pa,jel ima neki 2.7"+ al da je kvalitetan...al ne preterano skup do 200~250e

@driver
*** tastatura mi u krilu pa omasim po koje slovce u brzini :) htedoh reci posto vidim par je je nahvalilo digi. canon 720is,koliko mi se cini to je kao neki best buy,pa rek'o da vidim dal' ima neki slicnih performansi kao on,da je okej,al da ima poveci dys. znaci vidim da je neki standard oko 2.5" ako se ne varam pa mozda 2.7"+ do oko 200~250e?!

Poslednja izmena:
oh,and btw thx za trolovanje topica ;)

Ako ti je sama velicina displeja najbitnija onda idi na xanon ixus 75 ;)

dja mi se dizajn i ima koliko vidim 3" nice
I jako lepog dizajna je, nije mi samo velicina dys. al primarno, jeste.tj da ima zoom 4/5x+ i da su slike oki,posto ima nekih novih mislim da je canon drugarica ima ne znam tacno koje oznake,al je blic prejak i slike u mraku su ocaj :(
btw thx ;)

pa verovatno jes' u pravu...ja sam nisam bas nesto ni cackao oko setup-a.

Obrati paznju i na canon 860is ako ti nije neophodna 5x optika. 3 inca displej, 28mm, extra mali i lagan, extra brz, za moje potrebe odlične slike, jedino malo premasuje 250e ;)

Kvaliteran display imaju: ixus 70, 75, 860is..., zatim fujifilm f40fd, 3" display, isto kvaliteran :D :d ima i Lumix tz3....

Kvaliteran display imaju: ixus 70, 75, 860is..., zatim fujifilm f40fd, 3" display, isto kvaliteran :D :d ima i Lumix tz3....

Kaze se "dysplay" :)

dja mi se dizajn i ima koliko vidim 3" nice
I jako lepog dizajna je, nije mi samo velicina dys. al primarno, jeste.tj da ima zoom 4/5x+ i da su slike oki,posto ima nekih novih mislim da je canon drugarica ima ne znam tacno koje oznake,al je blic prejak i slike u mraku su ocaj :(
btw thx ;)

Ako mislish samo da stisnesh jedno dugme da bi napravio fotku, A720IS ti nece trebati, uzmi Ixusa nekog, manji su..

Kaze se "dysplay" :)

Ako mislish samo da stisnesh jedno dugme da bi napravio fotku, A720IS ti nece trebati, uzmi Ixusa nekog, manji su..

pa dobro ***,niko se naucen nije rodio,a ne verujem da ima toliko opcija da ne mogu da ih savladam,ako zagusti uvek mogu tebe da pitam preko pm,verujem da si jako druzeljubiv member i da zelis pomoci nabovima kao sto sam ja?! :p

Nije fora u tome da li si se nauchen rodio, nego da li imash uopshte zelju da nauchish ? Naravno da ti ja necu ovde drzati chasove fotografije, nije to 5 postova i cao, treba mnogo da uchish i chitash, a prvo ukapirash kako fotoaparat funkcionishe i ostale osnovne stvari, a onda tek da uchish dalje i usavrshavash se, a to oduzima dovoljno vremena da se odmah mozesh nazvati foto hobistom. Ne mozesh ti "napamet" da nauchish manuelne komande za 2 dana i odmah rokash manuelno sa A720 :), to se radi postepeno i non stop se usavrshavash kroz praksu, i tu ti forum moze pomoci donekle, ali vecinu stvari cesh morati sam.

Poslednja izmena:
aj da se i ja malo ukljucim...trazim slichno...veliki displej, opticki zum 4-5x i da spada u red, uslovno recheno, tanjih aparata :) dosta mi je bitno da je onako shto manji...ne ogranichavam se sa cenom :)

Sinoc sam imao priliku da se igram malo sa novim Kodak V1253 aparatom i ako imas nekoga spolja da ti ga dovuče izadje kao fina kupovina. Ima 3.1 inca display (malo je nezgodno sto je 16:9) stereo zvucnike, i ono sto je vrlo interesantno snima video u 720p i to zaista extra izgleda. Takodje ima i live histogram sto ume biti od koristi!

Malo vise o samom aparatu http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=11617&pq-locale=en_US&_requestid=1991

Edit: sad videh da ima i v1273 model koji ima jos par zanimljivijih funkcija!

Poslednja izmena:
Vrh Dno