Šta je novo?

Pomoc oko Daljinskog za TV Tuner

• Začetnik teme Moonchild
  • Datum pokretanja
M

Moonchild

Guest
E ovako, imam "Leadtek WinFast TV2000XP Deluxe". Daljinski koji on ima jednostavno ne radi van njegovog programa t.j. ne mogu da gasim racunar,palim neke programe i slicno. Posto sam pre Leadtek-a imao Kworld Znam da je to moguce jer sam njegov daljinski koristio bukvalno kao bezicni mis :). Da li neko zna postoji li neki softver ili neko podesavanje da to radim i sa Leadtek-om. Dovoljno bi mi bilo samo da mogu da gasim komp i palim winamp :d
Pa ako neko zna...
Puno hvala :wave:

Ps.
Nadam se da nisam primasio sobu :D

Nadji Girder, i na njihovom sajtu nadji Plug-in za Leadtek-ovu karticu. U samom girderu imas kodove za WinAmp, Power DVD, a ako koristis MV2Player u njegovim opcijama mozes da eksportujes kodove za Girder i njega da namestis da mozes da koristis daljinski za sve moguce opcije.

Marko_S je napisao(la):
Nadji Girder, i na njihovom sajtu nadji Plug-in za Leadtek-ovu karticu. U samom girderu imas kodove za WinAmp, Power DVD, a ako koristis MV2Player u njegovim opcijama mozes da eksportujes kodove za Girder i njega da namestis da mozes da koristis daljinski za sve moguce opcije.

..ili da napravis primitivni ali veoma funkcionalni IR receiver koji kacis na COM ili LPT port a onda moze bilo koji IR daljinski (Pilot...), naravno Preko Girdera ili WinLirc-a.

Poslednja izmena:
kad vec postoji risiver i daljinski i girder plugin za iste, onda ih je uputno i koristiti...

ja sam batalio moj na hauppaugeu jer daljinski ima smesno malo dugmica, dok je leadtekov ipak malo snabdeveniji, mada licno ipak vise volim moj 6-in-1 philips...

Nazad
Vrh Dno