Šta je novo?

Pomoc oko cloka

• Začetnik teme Začetnik teme simo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

simo

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2007
Poena
304
Nikada nisam klokovao graficke gartice, a uzeo sam Gainwort 8600 gt glh pa mi treba malo pomoci! Koje programe koristite za klokove i ima li ko iskustva, koji je (otprilike) optimalni klok za ovu grafu?
Nemam svakodnevni pristup netu, tako da nemam vremena i mogucnosti da procaprkam po forumu, tako da se izvinjavam ukoliko je o ovome bilo reci (verujem da jeste) !
Unapred hvala!

Za klokovanje koristi riva tuner 2.xx a najbolje ce da ti kazu koje klokove da stavish ljudi koji poseduju tu karticu i koji su se vec susreli sa tim 😉

Default klokovi ove grafike po specifikacijama bi trebali biti 625MHz za gpu i (valjda) 1800Mhz za memoriju, meni u riva tunet -u na default-u stoju 625 za gpu ali 900 za memoriju???
KAKO, STA ??!!

Default klokovi ove grafike po specifikacijama bi trebali biti 625MHz za gpu i (valjda) 1800Mhz za memoriju, meni u riva tunet -u na default-u stoju 625 za gpu ali 900 za memoriju???
KAKO, STA ??!!

Nemoj da te to zabrinjava , 900x2 =1800mhz . :wave:

Odmah stavi frekvenciju za procesor 675 i za memoriju 2000. To ti je zagarantovano. A preko toga... Probaj!

mem 2000ok preko toga jako tesko bez vmod a gpu ma moze i preko 700+ opusteno jedino ne moze ako imas lose napajanje ili bas los primerak gpu-a

Poslednja izmena:
Ima li kakav program koji proverava stabilnost klokova grafickih kao sto je npr othbos kod cpu oc?

Nazad
Vrh Dno