Šta je novo?

Pomoc oko Canon prxma ip 1000

Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
Imam Canon prxma ip 1000 koji je radio tri meseca i dosta odstampao. Prekjuce mi se pojavija poruka da je absorber boje pun i beskoristan i da ga treba promeniti. Otvorio sam Canon izbacio sundjer probusio rupu za odvod sve lepo sklopio ali Canon izbacuje istu poruku. Posto sam video da nema nikakve senzore za detekciju da li je pun ili nije nego to prijavljauje na osnovu odstampanih strana verovatno ima limit na nekih ja mislim 3000 stana ili mozda malo vise.

E sad kako da ga resetujem i stavim do znanja da je sundjer promenjen.

Pomagajte narode u pitanju je poao a ne kupuje mi se drugi stampac jer znam da ovom nista ne fali samo se tripuje. :crash:

Imas to sve u njegovim opcijama samo malo bolje pogledaj

Ako postoji opcija ja ne mogu da je nadjem ima opcija kada zamenis tank sa bojom ali nema opcije kada zamenis apsorber koji je unutar stampaca i zbog koga sam morao da otvaram i ratavljam ceo stampac ako zna gde je napisi mi molim te, jer ja ne mogu da je nadjem u njegovim opcijama.

Zvone je napisao(la):
Imas to sve u njegovim opcijama samo malo bolje pogledaj

Covek ako znas gde se nalazi opcija u njegovom seting-u napisi mi jer ja ne mogu da je nadjem ima opcija za menjanje tanka sa bojom ali nema opcija za zamenu absorbera koji se nalazi unutar stampaca koji je ustvari neka vrsta sundjera koji upija visak boje. :wall:

Nazad
Vrh Dno