Šta je novo?

Pomoc oko BSOD-a

dzidza_bidza

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
695
Imam problem hocu da poludim od njega,u pitanju je sledeca konfiguracija:

MSI K9nForce4 Ultra
X2 4000
JetRam 1Gb DDR2 667Mhz
WD 80GB SATA2
MSI 7300GT TD256EH
LinkWorld 420W

Nakon dva dana mi dolazi kupac i zali se na resetovanje masine (nekoliko puta u toku dana).Masina testirana sa 3D Markom03 15h,kao i sa BurnInTest softverom takodje 15 sati,prilikom testiranja masina nije ni zucnula,a kamoli se resetovala. Menjana tastatura,mis,produzni kabl,kupac tvrdi da nikada nije imao problema sa naponom u stanu i da to sigurno nije problem,rece covek da je elektricar.
Iskljucio sam kao problem naknadno instaliranu web kameru i Telekomov ADSL modem jer su mi rekli da se masina resetovala prakticno odmah po ukljucivanju prvi put.

Pokusavao sam da iscitam dump-ove i od nekih 20-ak,kao rezultat ne nekih 80% dobio sam : Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt+22982 ),ima na nekoliko ntfx.sys,neki drajver za mis...

Ono sto mene buni je testiranje u servisu koje prolazi bez problema,znaci definitivno je neki problem kod njih kuci (?!). Da mi se masina resetovala samo jednom rekao bih sebi da ima neki problem,ali ni jednom :S::wall:

Jel moze neki savet?

Kontao sam da im dam neki drugi racunar pa da vidim da li ce se resetovati,cisto da budem siguran da je do njih problem, a ne do masine.

Nazad
Vrh Dno