Šta je novo?

Pomoc oko aux-a :)

lakiar1

Cenjen
Učlanjen(a)
13.02.2013
Poena
151
Pozdrav, imam neke dosta stare zvucnike i pojacalo. Pozadi na pojacalu pise auxiliary i taj ulaz je veliki okrugli, valjda je to neka preteca ovog danasnjeg auxa. Je l' ima mozda neko semu za prevezivanje tog starog auxa na novi ili ako neko moze da mi objasni, bio bih vam zahvalan, hitno mi treba.

Pa moras da napises koje je pojacalo da bi smo mogli da vidim kako izgleda taj aux i da te dalje uputimo.

Mnogo je staro, nema ga na netu nigde. Mogu jedino da slikam ulaz pa da ubacim sliku ovde :)

Prva stvar, šta želiš da radiš sa time ? Da ga povežeš na kompjuter ? To verovatno nije nikakva preteča ničega. Trebalo bi da bude 6.5 mm audio konektor, isto što i ti novi koji su 3.5 mm samo duplo deblji. Jedino šta ti treba je adapter 6.5 mm muški na 3.5 mm ženski. Nema nikakva šema povezivanja. Uključiš debeli u pojačalo, tankog u njega i to je to. To je ovo :
http://www.mikroprinc.com/proizvodi...pteri/adapter-6.3mm-st-m-3.5mm-st-f/index.php
Samo pazi ako je to mikrofonski ulaz, on je mnogo osetljiviji nego AUX pa šta god da uključuješ u njega moraš da počneš sa niskim nivoom.

Nazad
Vrh Dno