Šta je novo?

Pomoc oko Asus TV karte!

drincca83

Slavan
Učlanjen(a)
05.01.2005
Poena
319
Imam problem sa TV tunerom Asus My Cinema P7131, doslo mi je da je stavim u oglas koliko m nervira i uzmem Leadtek-a...ali pokusacu prvo ovde da potrazim pomoc.
Onaj software sto dolazi sa njom je zna se neupotrebljiv, tako da sam koristio ChrisTV4.99 pro ali on je istekao i sad ne mogu da gledam tv, inace on je najbolje radio sa ovom kartom.
probao sam Fly2000 ali sa njim ne mogu da nadjem sve kanale kao sa Chrisom...WinDVR je ok ali na njemu ne mogu da podesim zvuk(sada tako gledam bez zvuka dok se ne snadjem):wall: :wall: :wall:
Probao sam DScaler citao ovde na forumu, skinuo ga-cimam se vec dva dana ali ne mogu nikako da nadjem ni jedan kanal, ako moze da neko ko zna mi kaze kako treba da podesim DScaler.
Hvala unapred

Ja sam Leadteka jeva naterao da radi u Dscaler ali samo da gledam nikako da snimam.
Mada sam najvise bio odusevljen slikom u Dscaleru !
Preporucijem program ali ne znam kako da ga podesis :(

Mozes da koristis ChrisTV lite
A sto se tice Fly2000TV stvarno je extra , iako ja imam karticu sa bt878 chipom(WDM drajveri) , a radjen je bas za tvoj tip tj . Philips 71**
Da li si podesio u settings:
zemlju ( Yu ili kod 381)
za video stavi PalB
ulaz Cable ( ili mozda Air) vidi sta ti bolje radi , experimentisi :wave:

Videcu nocas da probam sa ChrisTV Lite nisam probao sa njim...
Mislio sam da mi neko kaze za podesavanja u DScaleru kod skeniranja kanala koju frekvenciju da izaberem- Brazil,Australian,Dutch itd...ima ih dosta ne znam koju treba da izaberem?

Mozes da koristis ChrisTV lite
A sto se tice Fly2000TV stvarno je extra , iako ja imam karticu sa bt878 chipom(WDM drajveri) , a radjen je bas za tvoj tip tj . Philips 71**
Da li si podesio u settings:
zemlju ( Yu ili kod 381)
za video stavi PalB
ulaz Cable ( ili mozda Air) vidi sta ti bolje radi , experimentisi :wave:

Smorio sam se vise od silnog eksperimentisanja ne mogu vise, jedino da :crash: :)

Videcu nocas da probam sa ChrisTV Lite nisam probao sa njim...
Mislio sam da mi neko kaze za podesavanja u DScaleru kod skeniranja kanala koju frekvenciju da izaberem- Brazil,Australian,Dutch itd...ima ih dosta ne znam koju treba da izaberem?

Germany

Uspeo sam da pronadjem programe sa DScaler-om, ali nemam sliku (crn ekran) inace cuje se cist zvuk, cini mi se da su svi kanali tu. Palio sam i gasio overlay ali nista...ako ima neko jos neki predog sta da procackam?

Problem konacno resen tako sto sam umesto My Cinema 13.3.1.1 instalirao My Cinema 13.3.1.4 drajvere i sada ChrisTv Lite, DScaler daju sliku a ne crn ekran,)

Iscimaj se sa fly2000 jos malo. Ne znam na kom si kablovskom provajderu, ali mislim da vecina ima spisak kanala sa frekvenijama u MHz. Direktno ih ukucaj. Druga stvar, probaj da ne koristis WDM drivere, samo odcekiraj (settings->hardware), a VMR9 ujkljuci.
Odlican je sw, mali, brz, lako se reprogramira daljinac, probaj da za snimanje koristis ffdshow codec (xvid) ili intevideo za mpeg2. Dsacler koristim jedino za teletext jer fly brljavi sa podstranama.
I jos jednom, probajte pojacivac za kablovsku YYE CATV SIGNAL AMPLIFIER, ima ga u varijanti 2-4 izlaza. Nije skup, na NBGD buvlajku oko 15e, i vredi svaki dinar.

Poslednja izmena:
Vrh Dno