Šta je novo?

pomoc oko aktivacije

voki88

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2014
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 13700f & be quiet pure rock pro 3
Matična ploča
MSI B660M BAZOOKA
RAM
2X16gb DDR4 3200mhz kingston
GPU
Asus tuf rx 6800xt
Storage
1tb nv2 m.2 kingston,ssd 240 kingston,1tb toshiba
PSU
Cooler master 750w
Kućište
MS titan pro
Monitor
DELL G2724D 2K 165HZ Adaptive sync
Mobilni telefon
Samsung a55
Pristup internetu
  1. Optički internet
da li mozete da mi pomognete kupio sam kod za far cry prymal ali nece da radi kaze pogresan kod. kupio sam sa ovog sajta playdux,nasao sam ga preko alllcdkeys sajta.

Da li je kljuc za uplay ili je nvidia promo kod? Uvek kontaktiraj prodavca kada imas problema sa kljucevima.

Probaj da aktiviraš Steam, a možeš i Uplay. Tek posle ako ne uspeš kontaktiraj prodavca.

Kljuc je uplay pokusao sam i sa stimom ali nista pustio sam neke poruke prodavcu tj. na sajtu ali nista mi nije odgovorio.

pricao sam sa ovim sajtom i rekao mi je da kontaktiram uplay pa da njima kazem pa da oni kontaktiraju njih. da li mozete da mi kazete kako da ih kontaktiram?

pricao sam sa ovim sajtom i rekao mi je da kontaktiram uplay pa da njima kazem pa da oni kontaktiraju njih. da li mozete da mi kazete kako da ih kontaktiram?

Objasnicu ti sledece, oni tebe jeb* u zdrav mozak :) Zasto ? Zato sto Uplay ne dozvoljava da neko kupuje po drugim sajtovima njihove igre i da aktiviraju. Ako se secate ranije su cak i banovali igre ljudima koji su preko sajtova kupovali kljuceve. Tako da ne znam stvarno kako ces ti njima da objasnis da si kljuc uzeo na nekom sajtu pa hteo da aktiviras na Uplay nalogu :)

Mozda gresim al to je moje misljenje.

Zna se gde se kupuje kada uzimas van oficijalnih prodavaca!Za mene licno to je prvo Instant gaming,a onda G2A ili G2Play!Verovatno ima jos koji,ali za ustedu od 5-10 evra ne zelim da rizikujem i ovako tesko steceni novac!Mislim da se nazalost mozes pozdraviti i sa parama i sa kljucem!Daj boze da gresim i da ti posalju novi,ali i rejting govori sve 1.8/5 i to samo od 13 kupaca,glasaca ili koga vec!:S:

Poslednja izmena:
A sta tebi tacno izbacuje uplay kada pokusavas da aktiviras igru? Pretpostavljam da si isao preko njihove aplikacije, pa na opciju 'activate product', pa uneses cdkey koji si dobio, I sta ti izbaci, kakvu poruku tacno?

izbaci da kod nije dobar. rekao mi da aktiviram preko sajta nvidie ali nista se nedesava. nije ni bitno oprostio sam se *****ali me.

Poslednja izmena:
da karticom.visa karticom

Poslednja izmena:
Moguce je da je nvidia kod. Probaj ovde da ga ukucas pa da vidis da li ce se nesto desiti.

pokusao sam nista. :p

***... onda ti je jasno sta se desilo.

Ma Uplay je pravio probleme i za G2A i G2Play jer su navodno prodavali kradene kodove koji su skenirani sa omota diskova koji su "ispali" iz kamiona. Čak su brisali igre sa Uplay-a, kad su ušli u trag ukradenim ključevima. Tako da ako je cena preniska onda tu nešto nije u redu. Možda je ovaj nVidia kod vezan za državu iz koje je prodavac. Znam kad sam radio pre neke promocije za Alti i kad smo sa Radeonima delili one Gaming Evolved pakete, postojali su kodovi vezani samo za Srbiju, valjda da se ne bi preprodavali globalno. Zato i postoje te države izlistane na nVidia sajtu.

Ma siguran sam da nesto nije uradio kako treba. Opet, "bas" si izabrao prodavca kod kog si kupio, jos je skuplji od onih proverenih, ali opet postoji sansa da nesto ne radis kako treba. Ako vec kazes da je nvidia redeem, mada to bi trebalo da pise na njihovom sajtu u description, probaj ovde https://redeem.geforce.com/sr-rs/?type=coupon, izaberi samo kupon ili code, zavisi koji je format kljuca, pa ako nece, cesi se malo pa ces znati za ubuduce :)

Nazad
Vrh Dno