Šta je novo?

Pomoc! NF7 + SkyStar2 hoce ili nece??

Freecom

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2003
Poena
604
Pozdrav svima!

Imam MB NF7 v2.0 i zelim za koji dan da uzmem SS2 pa me interesuje da li ta ploca nece praviti probleme sa pomenutom karticom, posto sam procitao da jednostavno na nekim plocama nece da radi, pa ako je neko imao iskustva ili nesto zna o tome neka napise.
Imam i mogucnost da biram verziju ako je i to od pomoci, mislim verziju SS2 ali moram da proverim da nebude posle pa sto nisam pitao!?

Hvala unapred!!

Freecom je napisao(la):
Pozdrav svima!

Imam MB NF7 v2.0 i zelim za koji dan da uzmem SS2 pa me interesuje da li ta ploca nece praviti probleme sa pomenutom karticom, posto sam procitao da jednostavno na nekim plocama nece da radi, pa ako je neko imao iskustva ili nesto zna o tome neka napise.
Imam i mogucnost da biram verziju ako je i to od pomoci, mislim verziju SS2 ali moram da proverim da nebude posle pa sto nisam pitao!?

Hvala unapred!!
NF7-S i SkyStar2 radi sve u sesnaest :banana:

kiza je napisao(la):
NF7-S i SkyStar2 radi sve u sesnaest :banana:

Jos jednom potvrdjujem ovo "sesnaest" :banana:

Ortak koji ima NF7 v2.0 je prezadovoljan i karticom i radom iste na toj ploci. I ja cu je uzeti za par dana, bas zato sto sam video kako radi... (inace imam NF7-S)

gde uzimas karticu i po kojoj ceni?? (moze na PM, bas me zanima)

poz :))

Ql!!

Inace karticu cu uzeti u Nisu za 75e, imaju dve verzije v2.3 i v2.6 cena je ista a tel. te firme je 018/530-485--Pansat ali ako ti je daleko Nis ima i u Jagodini salju pouzecem ali je malo skuplja 79e v2.6c kao neka novija verzija a tel je 035/242-787--Interkom.

Freecom je napisao(la):
Ql!!

Inace karticu cu uzeti u Nisu za 75e, imaju dve verzije v2.3 i v2.6 cena je ista a tel. te firme je 018/530-485--Pansat ali ako ti je daleko Nis ima i u Jagodini salju pouzecem ali je malo skuplja 79e v2.6c kao neka novija verzija a tel je 035/242-787--Interkom.

Moja kartica je v2.3. Nadam se da i novija radi, nisam imao prilike da je isprobam.

Potvrdjujem i ja da NF7-S 2.0 i SS2 v2.3 radi odlicno. Moguce je malo da secne kada krene transmisija ali nista strasno.
Ja sam prilikom instalacije XP-a izvadio SS2 i tek posle ga stavio, da ga ni slucajno ne stavi na isti IRQ sa grafickom, pa da imas brdo problema kao driver, jer SS2 trazi sto veci prioritet i stavice sebe na sto veci IRQ.

Slican problem

Uzeo sam Asus-a P4P8X SE 865P i prescott-a 3.0
Instalirao novi XP i ostao zaprepascen kad sam video
na ProgDVB nece da radi. Slika zastajkuje ponavlja
scene, secka itd, itd.
Sve je radilo do pre dva dana na ABIT-u BH7 i Intelu
2.66/533.

Mislio sam da je nesto sa temperaturom i potrosnjom
zato sto ti ispricaju nesto od cega nepotrebno strepis.
I pored svojih 100W procesor i posle nekoliko
sati rada progDVB-a nije presao 50-tak C.
Mozda je primerak u pitanju ili kvalitet napajanja ali
upravo je tako kako sam napisao.

Kada sam u BIOS-u iskljucio HT program je poterao sliku
i svi problemi su nestali.

Da li je neko imao probleme i kako da ih resim.

Novi TehniSat drajveri?
Nova verzija ProgDVB-a?
...
...
ili nesto trece?

Slot 5 - 56K motorola
Slot 4 - SS2
Slot 3 - ---
Slot 2 - Genie TV
Slot 1 - ---
AGP - - ATI Radeon

Procitao sam da ova opcija moze da smeta nekim aplikacijama,