uzimam novu konfiguraciju i potrebna mi je pomoc oko odabira maticne:
posle malo pretrazivanja na forumu odlucio sam se za:
intel e5300 ili e6300,
saphire ati hd 4670 gddr4
ploca pre svega treba da bude stabilna, znaci radice 24/7, uz moguc mali oc ponekad ako neke igre budu zahtevale, ali kako i nisam neki gamer (osim pes-a), oc je u totalno drugom planu.
znaci bitno mi je da ne pucam pare na plocu cije potencijale nikada necu iskoristiti, posto mi komp sluzi za net, pustanje filmova preko hdmi, muziku i mnogo redje igre.
ovo sam ja nasao kao moguce opcije, a vi slobodno preporucite i nesto drugo:
BIOSTAR TP35D2-A7
GIGABYTE GA-EP45-DS3L
GIGABYTE GA-EP45-DS3
GIGABYTE GA-EP31-DS3L
ASUS P5QL-E
ASUS P5QL
ASUS P5QL-PRO
ASUS P5Q SE
takodje me interesuje sta biste mi preporucili od kucista i napajanja (nesto tiho), kolika ce snaga biti dovoljna da vuche ovo (2xhd, 1 optika, mozda neka bolja zvucna u buducnosti) i da li je moguce napraviti neku solidnu kombinaciju do 50E
posle malo pretrazivanja na forumu odlucio sam se za:
intel e5300 ili e6300,
saphire ati hd 4670 gddr4
ploca pre svega treba da bude stabilna, znaci radice 24/7, uz moguc mali oc ponekad ako neke igre budu zahtevale, ali kako i nisam neki gamer (osim pes-a), oc je u totalno drugom planu.
znaci bitno mi je da ne pucam pare na plocu cije potencijale nikada necu iskoristiti, posto mi komp sluzi za net, pustanje filmova preko hdmi, muziku i mnogo redje igre.
ovo sam ja nasao kao moguce opcije, a vi slobodno preporucite i nesto drugo:
BIOSTAR TP35D2-A7
GIGABYTE GA-EP45-DS3L
GIGABYTE GA-EP45-DS3
GIGABYTE GA-EP31-DS3L
ASUS P5QL-E
ASUS P5QL
ASUS P5QL-PRO
ASUS P5Q SE
takodje me interesuje sta biste mi preporucili od kucista i napajanja (nesto tiho), kolika ce snaga biti dovoljna da vuche ovo (2xhd, 1 optika, mozda neka bolja zvucna u buducnosti) i da li je moguce napraviti neku solidnu kombinaciju do 50E