Šta je novo?

Pomoc! ne mogu da attachujem slike

G.Pikvik

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
319
Ljudi treba mi pomoc...
Zadnjih nekoliko dana imam problem sledece prirode:

Kada god hocu da attachujem sliku na mail u Outlook Express-u, odem na insert file attachment(ili picture.) i odem na browse i cim to uradim, kompletan OE mi se ugasi i nestane! I svaki put tako..ostale funkcije OE-a rade normalno samo taj deo sa attachmentom...i uvek ista stvar, samo se ugasi..kao da u toj secundi pritisnem onaj xsic gore..

Jos nesto, to mi se isto desava kada npr odem na User accounts, pa hocu da promenim sliku koja mi se pojavljuje na Login ekranu...cim odem na browse da nadjem sliku, odma se izgasi taj prozor sa userima.....

Ovih par dana sam svasta pokusavao, skenirao Kasperskiejem kaze nema, skenirao HD, trazio na netu...nista.
Ako neko ima nekakav savet , hvala unapred...

da li ti je ukljucen prikaz thumbnail slika u open dialog prozoru, probaj da obrises onaj fajl thumbs.db iz foldera gde su slike, pa probaj ponovo.

Ej hvala na odgovoru.

Jeste, kada otvorim dijalog prozor za attach file slike su u tumbnail prikazu.
Cak sta vise, kada otvorim folder sa slikama u Windows Exploreru, i stavim thumbnail prikaz takodje se ugasi ceo windows explorer (dok su slike, odnosno albummi u ostalim formama, tipa list, icons ,rade normalno) i pojavi mi se error report sa logom (ne znam kako da ga stavim ovde, ne moze copy paste 🙁

takodje mi odmah izadje i obavestenje od ZA da DoktorWatson Postmortem Debugguer trazi neku dozvolu a zatim mi izadje i error log sa Doc Watsonom u zaglavlju... znaci nemam pojma sta se desava!

Onaj thumbs.db fajl ne mogu da nadjem 🙁

trazio sam ga u WE dok su mi folderi sa slikama u drugim prikazima i nema nicega sem samog formata u kom su slike, dok kada ga stavim u thumbnail prikaz nemam vremena da trazim jer se odmah ugasi...

Eto, nadam se da sam uspeo razumljivo da docaram ovaj prob koji pocinje da me nervira debelo..

Unapred hvala na pomoci daljnjoj... 😡 :wall: :crash:

G.Pikvik je napisao(la):
Onaj thumbs.db fajl ne mogu da nadjem 🙁
Mozda zato pravi problem, ne moze da napravi taj .db file, probaj da odradis neki restore point od ranije (od kada ti se to desava?). Ili je neki virus.

Gotov je

E dakle...
odem ja na system restore, kad ono obrisane sve but the last restore point (sto sam sam uradio nedavno da oslobodim disk :wall: ) a ta poslednja je bas tu negde oko dana kad sam uocio ovaj prob, pre 4 dana...al rekoh aj da probam ovu..

uradim ja sys. restore...kad ono , nece da digne system uopste vise, stalno se restartuje i izlazi famozni plavi ekran smrti ... katastrofa

inace poruka je STOP: COOOO21a (FATAL SYSTEM ERROR)
... status of 0xc000026c (0x00000000 0x00000000)

jel ima neko neki predlog kako ovo da resim, s obzirom da vise ne mogu da udjem u win (ovo pisem iz internet kafea)...a ako ne, bar neki predlog dobrog servisa u NS (laptop je u pitanju)....
hvala :guitar:

Probaj da podignes Win u Safe modu, posto jako cesto hoce posle i u Normal modu da radi.

Ni to ne moze...
nece da udje ni u jednu opciju iz F8 menija. taman da udjem u npr. safe mode, odmah se restartuje pa opet blue screen i tako u krug stalno, boot BSOD, boot BSOD....

trazim po netu i uglavnom za to neki se vezuje ubacivanje CD-a sa instal. Win, koji ja nemam..
jedno od resenja za taj isti system error je bilo "nazvao sam Microsoft i oni mi resili problem .." 😀 . . . sto i da nije tako ludo , ne smem da uradim... :whip:

ako neko zna ne pomaze , a ako ne makar neki dobar servis u NS, jer vremena imam sve manje da sam cackam..

Imas li sta od bitnih podataka na hardu?

Ako nemas, uzmi od nekoga WinXP CD i butuj sistem sa njega, a onda formatiraj hard. Ako imas sta bitno, probaj prvo da novom instalacijom "pregazis" staru.

Da to sam i mislio, samo da nadjem taj Cd.
Od bitnih podataka imam samo emails i gomilu bookmarksa od kojih ne mooooogu da se rastanem :zgran: , ostalo je backovano...

Nasao sam i nesto da je za taj error kriv neki Win update #890859, pa kao treba da se uninstalira hotfix sa Recovery Console za sta je takodje potreban cd...trazim jos uvek sta je moglo da izazove taj eror, mada sa ovim dial up-om je jako tesko :cigar: ...

mada vidim da je najsigurnije da reinstaliram windows iako to do sada nisam ni jednom uradio, sto znaci da u NG ulazim sa nefunkcionalinim compom...

inace, hvala za pomoc dosadasnju

...a za disk me startuj kad prodje ova glupa NG... 😉

poz.

Nazad
Vrh Dno