Šta je novo?

Pomoc, ne dobijam sliku preko HDMI!

deksi10

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2006
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I5-10400F
Matična ploča
MSI H410M-A PRO
RAM
2 x 8GB DDR4 2666Mhz
GPU
EVGA RTX 3050 8GB
Storage
SSD Apacer as2280p4u pro 1TB
PSU
Corsair VX550W
Kućište
Chieftec Dragon
Monitor
Samsung S24C650
Mobilni telefon
Redmi Note 8 PRO
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Povezao sam komp sa TV-om (toshiba regza 42xv500p full hd) preko HDMI kabla, ali nikako ne mogu da dobijem sliku! Probao sam sve ulaze, cak sam stavljao i DVI to HDMI adapter, ni to nije pomoglo. Ploca je MSI 760GM, a graficka je integrisana ATI3000. Svi drajveri su instalirani i sve sljaka normalno na monitoru!

E sad, sta je najcudnije od svega! Kada povezem i monitor, na njemu imam sliku, i tada vidim da driver uredno prepoznaje tv i njegovu rezoluciju, ali naravno, na tvu i dalje nista! Probao sam dva razlicita kabla, i isto se ponasa. Nemam pojma sta dalje da radim.

Klikni enable?

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    97.1 KB · Pregleda: 80
Imam samo disable da kliknem, sto znaci da vec radi.. Probao sam i disable/enable i nista. A mislim da nije do drivera, ne daje mi sliku ni na post screenu.

A da probas bez monitora da podignes sistem sa jednim i drugim prikljuckom?Nema neku caku u biosu posto je integrusha?

Probao sam bez monitora naravno, i nista. E sad, ovo sam iskopao na netu, izgleda da tv kao moj ne moze da radi sa Ati karticama, ovde gomila ljudi ima probleme iste kao ja :wall:

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=95789

P.S. Jos jedna potvrda ovoga, upravo sam prikacio masinu iz potpisa na tv, i sve radi iz prve, sve u ses'naes!

Vrh Dno