Pozdrav svima.
Vec duze vreme razmisljam o kupovini novog racunara koji bi zamenio ovu vec poprilicno zastarelu masinu. Medjutim odlucio sam da sa kupovinom novog sacekam bar jos godinu dana ponajvise zbog toga sto zelim da mi novi diablo kada se pojavi "leti"
Zato sam mislio da barem malo unapredim ovo danekazemdjubreod racunara sa nekom grafckom karticom i bustujem sa malo ram memorije.
Konfiguracija je sledeca:
Procesor: AMD Sempron 2600+ 1833 MHz
L2 cache 256 KB
RAM: 512 MB
Maticna : ASUSTek Computer INC. A7V8X-X
Graficka: Radeon 9250
(Monitor je Samsung SyncMaster 710N)
Interesuje me kako bih mogao barem malo da modernizujem ovog metuzalema i cime? Najveci problem mi je graficka koja nema podrsku za pixel shader 2. Ramisljao sam da zamenim nju sa nekom kudikamo boljom kao i to da dodam jos 512 MB RAM-a.
Uzgred, memorija je tipa DDR1, da li mogu da je zamenim sa DDR2?
Da li je svet to moguce? I cime bi moglo i bilo najbolje da se zameni?
Hvala unapred!
Vec duze vreme razmisljam o kupovini novog racunara koji bi zamenio ovu vec poprilicno zastarelu masinu. Medjutim odlucio sam da sa kupovinom novog sacekam bar jos godinu dana ponajvise zbog toga sto zelim da mi novi diablo kada se pojavi "leti"
Zato sam mislio da barem malo unapredim ovo danekazemdjubreod racunara sa nekom grafckom karticom i bustujem sa malo ram memorije.
Konfiguracija je sledeca:
Procesor: AMD Sempron 2600+ 1833 MHz
L2 cache 256 KB
RAM: 512 MB
Maticna : ASUSTek Computer INC. A7V8X-X
Graficka: Radeon 9250
(Monitor je Samsung SyncMaster 710N)
Interesuje me kako bih mogao barem malo da modernizujem ovog metuzalema i cime? Najveci problem mi je graficka koja nema podrsku za pixel shader 2. Ramisljao sam da zamenim nju sa nekom kudikamo boljom kao i to da dodam jos 512 MB RAM-a.
Uzgred, memorija je tipa DDR1, da li mogu da je zamenim sa DDR2?
Da li je svet to moguce? I cime bi moglo i bilo najbolje da se zameni?
Hvala unapred!