Šta je novo?

pomoc... motorola V525, program?

dezire

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2003
Poena
601
Pozdrav,
Nedavno sam uzeo motorolu V525. Zadovoljan sam i ubrzo sam uzeo MSI bluetooth za nju (jer koji ce mi kamera na tel. ako ne mogu da prebacim slike negde drugde). E sad, voleo bih naravno i da imam kontrolu nad drugim njenim mogucnostima kao npr. java, phonebook, calendar.... itd. Al sam bluetooth to ne podrzava (samo sliku i muziku).. Tada sam krenuo u pohod... posle jedno 100 mb. skinutih (preko dial-up-a :p ) konacno sam skinuo Motorola Mobile PhoneTools 2.21b koji podrzavaju moj telefon, ali sam morao skinuti i nove drajvere za MSI bluetooth jer nisu mogli da se upare... nakon svega toga (i cekanja passkey-a od MSI-ja) sada mi windows xp srusi porgram kada krene da trazi bluetooth devices... nisam mogao da verujem... Nasao sam jos jedan program Motorola Service Software, al on samo radi preko usb kabla... (koji nemam)...

:crash: :wall:

Moje pitanje je... da li neko ima ideju, sugestiju ili predlog koji bi program mogao jos probati... da ide preko bluetooth-a (da ne kupujem kabel pa da slucajno i to ne radi)... i da daje mogucnost koja ce raditi i pruziti mi opcije koje trazim?

Drugo pitanje, samo sam nacuo nesto na tu temu... da li postoji java aplikacija koja omogucava da kamera na telefonu slika u nightvision modu i da li bi to bilo moguce i sa v525?

Meni radi MPT 2.21 najnornlanije i preko kabla i preko BT-a. Ja sam zadao prilikom uparivanja sopstveni pass key i taj isti key okucao na telefonu. Ne znam kakav key ocekujes od MSI-ja, ali oni bi trebalo da ti posalju samo key kojim se intalira novi softver. Ni to ti ne treba, dovoljan ti je XP SP2, 5k drajvera sa MSI sajta i radice ti BT sa WinXP panelom, samo prethodno deinstaliraj drajvere koje si instalirao sa MSI prateceg CD-a (Widcomm-ove).

key od MSI sam dobio jer sam morao da skinem nove drajvere za bluetooth key... a nasao sam i onih 5 k drajvere za SP 2 i nisam uspeo da ih instaliram... totalno sam morao ispocetka da stavljam bluetooth drivers... pa sam na kraju cak i skinuo SP 2 da probam tako... i windows mi srusi program prilikom detekcije bluetooth devices...
kada kazes da prvo deinstaliras drajvere mislis na ceo bluetooth paket (osim drajvera tamo ima i i onda samo drajvere da instaliram ili kako?

ako ima zabune... litlledevil i dezire su isti korisnik - ja :))))))
samo napomena...

upravo sam instalirao nazad SP 2 i uspeo da instaliram drajvere za SP 2 (onih 5 k)... al isto se jos uvek desava... Mobile Phone Tools mi se blokira i srusi kada pokusa da detektuje bluetooth devices u okolini... stvarno ne znam sta vise da pokusam...

upravo sam instalirao nazad SP 2 i uspeo da instaliram drajvere za SP 2 (onih 5 k)... al isto se jos uvek desava... Mobile Phone Tools mi se blokira i srusi kada pokusa da detektuje bluetooth devices u okolini... stvarno ne znam sta vise da pokusam...

Nazad
Vrh Dno